Średnia prędkość 132.298mph
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa jak ja śmigam po mieście 200km/h to mi tak samochodu nie przechyla a zajebisty efekt by był, to są jakieś specjalne amortyzatory? Zawieszenie aktywne?
A ja żyłem ze świadomością że srednia to 300km/h,a to jednak maksymalna ponad 300
jechał na pamięć jak chuj. Przecie nawet zakrętów nie widać
132.298 mph = 212,91 km/h
I will wear you like a condom.
Siedziałem z dwie godziny i rozkminiałem ten filmik. Zacząłem zastanawiać się nad tym jakie myśli rodzą się w głowie człowieka, który siedzi nad silnikiem spalinowym napędzającym tylne "kółko", przednim "kółkiem" kieruje za pomocą jakiejś metalowej rurki...
I doszedłem do wniosku, że chyba bym się zesrał.
I doszedłem do wniosku, że chyba bym się zesrał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów