18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kelgar1992 2012-09-05, 18:12
Chyba nagrywali to na jakimś zlocie cyganów, wszedzie przyczepy
Zgłoś
fejzez 2012-09-05, 18:21
powinni dać te nowe ferrari FF
jestem ciekaw ff vs aventador
Zgłoś
JezusToŻyd 2012-09-05, 18:30
jóźek_róra napisał/a:

Wybór mistrza prostej, Bo w końcu cóż innego amerykańce potrafią.

To był tylko jeden z testów. Wcześniejsza część tego programu jest na tym kanale YouTube:
youtube.com/user/MotorTrend

Tam też testują na zakrętach.

Cytat:

Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?

Zgłoś
S................a 2012-09-05, 18:50 1
ale zbieg okoliczności, wczoraj to na yt oglądałem. klank v8ki mercedesa niszczy pod koniec
Zgłoś
sadam 2012-09-05, 19:25
raczej bananowy wyścig, niż najszybszy.
Zgłoś
d................i 2012-09-05, 19:43
@manek141 no ty popatrz a dla mnie faworytem i ulubionym samochodem jest aventador jeśli chodzi o prędkość i zajebistość, choć super-samochodem który chciałbym mieć w garażu jest i pozostanie chevy camaro, jest zajebisty
Zgłoś
oumn 2012-09-05, 19:46
na zakretasnym torze tez wygral by aventador. To auto jest fenomentalne. Czekam z niecierpliwoscia na odzew innych producentow
Zgłoś
l_witek 2012-09-05, 19:47
manek141 napisał/a:

Prawdziwym zwycięzcą i tak pozostaje GT-R. Szalony włoski byk może i wygrał w dragu ale ludzie, popatrzcie na ceny. Koszt Aventadora to wydatek rzędu 1,5-2 mln zł, podczas gdy cena GT-R'a oscyluje w granicach 250-450 tyś. Lamborghini skonstruowało prawdopodobnie ostatni silnik V12 który jest jak widać, obłędny. Jednak mimo wszystko dla mnie i myślę, że też dla dużej części użytkowników składany w hermetycznym, japońskim laboratorium Nissanek zawsze pozostanie faworytem.

Jak Ty byś kupił Kolego Aventadora i chciał nim po bułki jeździć to gratuluje.
Nisanem pojedziesz zrobisz zakupy i wrócisz do domu komfortowo i taniej jak Lambo.
Jednak to chyba nie o to chodzi w super samochodzie.
Jak by się spotkały by na autostradzie to po filmiki widać gdzie miejsce GT-Ra

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
chudy179 2012-09-05, 20:14
Mustang wyjebał Porsche olaboga!
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-09-05, 20:26 1
a w stosunku cena/możliwości zdecydowanie wygrywa Corvette w najbardziej usportowionej wersji
Zgłoś
MrokoxD 2012-09-05, 20:32 2
Bugatti Veyron Super Sport łyka te samochodziki jak chce.
Zgłoś
endriuksp666 2012-09-05, 20:58 2
nissan GT-R to przereklamowana , poskejana ze śliny i kartonowych pudełek tandetna imitacja supersamochodu , jeśli jest tak tani to ciekawe z czego jest wykonany , pewnie z podobnych materiałow co Toyota yaris , i jak kazdy japońiec zgnije po 3 latach . starszy skyline był bardzo fajny ale przechwałki skośnookich , jeśli mowa o tego typu samochodach wolałym np 911-stkę , jakieś Audi bądź Shelby GT500 w jakiejs lepszej werscji , Merca AMG albo Astona martina , gt-r jest bardziej niz przereklamowany niz veyron ale bugatti nie zażuci nikt tego co nissanowi np ze jego cena wskazuje na badziewne wykonczenie czy tego ma malutki silnik i brakuje mu Mo .

Jeszcze nie dawno żeby móc mieć każdą kobietę wystarczyło mieć konia ...
Teraz potrzeba ich minimum 200 .
Zgłoś
szymeq 2012-09-05, 21:26 1
endriuksp666 - Książki na jutro spakowałeś?
Zgłoś
matiqq 2012-09-05, 21:44 2
Jak można lubić Ferrari??????

ten dźwięk... y... czego? ścigacza, tak brzmi jak 11tyś obrotów/m

aha.. Gówno wielki i dotego drogie-taki odpowiednik telefonów apple czyli blee

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
pkh 2012-09-06, 0:58
jestem przekonany że widzialem taki wyscig w top gear.
moze mieli ten sam materiał, ale kręcili razem, czy coś.
albo mi sie pojebało

co tu robi to 200 konne subaru?...

nie wiedziałbym gdzie się patrzeć będąc tam..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów