📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chyba nagrywali to na jakimś zlocie cyganów, wszedzie przyczepy
jóźek_róra napisał/a:
Wybór mistrza prostej, Bo w końcu cóż innego amerykańce potrafią.
To był tylko jeden z testów. Wcześniejsza część tego programu jest na tym kanale YouTube:
youtube.com/user/MotorTrend
Tam też testują na zakrętach.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
ale zbieg okoliczności, wczoraj to na yt oglądałem. klank v8ki mercedesa niszczy pod koniec
@manek141 no ty popatrz a dla mnie faworytem i ulubionym samochodem jest aventador jeśli chodzi o prędkość i zajebistość, choć super-samochodem który chciałbym mieć w garażu jest i pozostanie chevy camaro, jest zajebisty
na zakretasnym torze tez wygral by aventador. To auto jest fenomentalne. Czekam z niecierpliwoscia na odzew innych producentow
manek141 napisał/a:
Prawdziwym zwycięzcą i tak pozostaje GT-R. Szalony włoski byk może i wygrał w dragu ale ludzie, popatrzcie na ceny. Koszt Aventadora to wydatek rzędu 1,5-2 mln zł, podczas gdy cena GT-R'a oscyluje w granicach 250-450 tyś. Lamborghini skonstruowało prawdopodobnie ostatni silnik V12 który jest jak widać, obłędny. Jednak mimo wszystko dla mnie i myślę, że też dla dużej części użytkowników składany w hermetycznym, japońskim laboratorium Nissanek zawsze pozostanie faworytem.
Jak Ty byś kupił Kolego Aventadora i chciał nim po bułki jeździć to gratuluje.
Nisanem pojedziesz zrobisz zakupy i wrócisz do domu komfortowo i taniej jak Lambo.
Jednak to chyba nie o to chodzi w super samochodzie.
Jak by się spotkały by na autostradzie to po filmiki widać gdzie miejsce GT-Ra
nissan GT-R to przereklamowana , poskejana ze śliny i kartonowych pudełek tandetna imitacja supersamochodu , jeśli jest tak tani to ciekawe z czego jest wykonany , pewnie z podobnych materiałow co Toyota yaris , i jak kazdy japońiec zgnije po 3 latach . starszy skyline był bardzo fajny ale przechwałki skośnookich , jeśli mowa o tego typu samochodach wolałym np 911-stkę , jakieś Audi bądź Shelby GT500 w jakiejs lepszej werscji , Merca AMG albo Astona martina , gt-r jest bardziej niz przereklamowany niz veyron ale bugatti nie zażuci nikt tego co nissanowi np ze jego cena wskazuje na badziewne wykonczenie czy tego ma malutki silnik i brakuje mu Mo .
Teraz potrzeba ich minimum 200 .
aha.. Gówno wielki i dotego drogie-taki odpowiednik telefonów apple czyli blee
ten dźwięk... y... czego? ścigacza, tak brzmi jak 11tyś obrotów/m
aha.. Gówno wielki i dotego drogie-taki odpowiednik telefonów apple czyli blee
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów