18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
MArcin911 2012-09-06, 11:53 1
Mam pytanie:
Dlaczego Camaro ZL1 zamiast Corvette ZR1? No i gdzie jest Viper?
Po chuju ten wyścig

* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Zgłoś
jóźek_róra 2012-09-06, 15:19
JezusToŻyd napisał/a:

To był tylko jeden z testów. Wcześniejsza część tego programu jest na tym kanale YouTube:
youtube.com/user/MotorTrend

Tam też testują na zakrętach.

Ironia - mówi Ci to coś?
Zgłoś
Fazer6 2012-09-06, 16:41
to kierowca wygrywa nie maszyna!
Zgłoś
isotop 2012-09-06, 19:34 2
manek141 napisał/a:

Prawdziwym zwycięzcą i tak pozostaje GT-R. Szalony włoski byk może i wygrał w dragu ale ludzie, popatrzcie na ceny. Koszt Aventadora to wydatek rzędu 1,5-2 mln zł, podczas gdy cena GT-R'a oscyluje w granicach 250-450 tyś. Lamborghini skonstruowało prawdopodobnie ostatni silnik V12 który jest jak widać, obłędny. Jednak mimo wszystko dla mnie i myślę, że też dla dużej części użytkowników składany w hermetycznym, japońskim laboratorium Nissanek zawsze pozostanie faworytem.

Naprawdę uważasz, że osoba, którą stać na zakup takiego super-samochodu będzie zawracała sobie dupę takimi szczegółami jak cena? Wybierze markę bardziej prestiżową i z tej dwójki za takową uzna pewnie Lamborghini.
Zgłoś
endriuksp666 2012-09-06, 21:27
szymeq napisał/a:

endriuksp666 - Książki na jutro spakowałeś?

Nie chodzę już do szkoły geniuszu . A jeśli GTR-a widziałeś jedynie w NFS-ie bądź Gran Tourismo to nie gadaj ... nie mówię że znam tę furę na wylot ale kilka razy zdarzyło mi się usiąść za kierownicą tego czegoś i powiem że szału ni ma ... również siedziałem w 911-stce kumpla z klubu , tej z 2004 w podstawowej wesji i o wiele lepiej jest wykończona i całkiem lepsza od nissana . może i nie ma takich osiągów , silnik może słabszy lekko mniejszy , też 6 cylindrów ale i tak jest to według mnie lepsza opjca od japońca .

Jeszcze nie dawno żeby móc mieć każdą kobietę wystarczyło mieć konia ...
Teraz potrzeba ich minimum 200 .
Zgłoś
lg0r 2012-09-18, 3:36
to może weź Ty i wróć do tej szkoły, nie wiem, na studia, albo chociaż po zecie liceum dla dorosłych, bo pierdolisz niemiłosiernie..

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
manek141 2012-09-21, 4:28
isotop napisał/a:

Naprawdę uważasz, że osoba, którą stać na zakup takiego super-samochodu będzie zawracała sobie dupę takimi szczegółami jak cena? Wybierze markę bardziej prestiżową i z tej dwójki za takową uzna pewnie Lamborghini.

człowieku, przecież łatwiej uciułać 450 tyś niż 2 mln. Wiadomo, dla tych bardziej zamożnych Aventador jest najlepszą opcją. Ale co powiesz tym, co nie zarabiają w milionach tylko w setkach tysięcy?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów