📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za napisanie "Polsce" z małej litery powinieneś zostać ukrzyżowany oraz wykastrowany!
Piwo.
Piwo.
Szkoda kierowcy. Żyć z takim piętnem to gorzej niż kalectwo.
Ten lekarz (blondyn z wąsem) wygląda jak Marian Koniuszko ze "Zmienników"
Nie dość, że dodałeś 2 takie same zdjęcia (odwrócone) to jeszcze 2 takie same filmiki, prze chuj...
Jeszcze bliżej drogi mogli drzewo zasadzić, debilizm...
ładnie przykurwili.
To samo zdjęcie przerzucone na drugą stronę... Masz nas za debili czy sam tego nie zauważyłeś?
Mexykanin napisał/a:
To samo zdjęcie przerzucone na drugą stronę... Masz nas za debili czy sam tego nie zauważyłeś?
Raczej sam jest debilem, zauważ co się teraz w internecie dzieje, on jest tego wybitnym tego przykładem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów