📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sporo gier miało podobny poziom w latach 80-tych i 90-tych. Teraz w wiekszości wystraczy wcisnac krzyzyk czy kółeczko i gra się sama przechodzi. W niektórych przypadkach to juz nie gry tylko interaktywne filmy np Tom raider czy Detroid:Become Human.
@up
Może nie porównuj gier z lat 80-90 do tej z filmiku bo pierdolisz pan.
Faktycznie gry w tamtych czasach były bardziej wymagające niz obecne które robia ci quicksave co 15 sekund i prowadzą za rączkę ale bez przesady. Tu masz typową troll gierkę.
Może nie porównuj gier z lat 80-90 do tej z filmiku bo pierdolisz pan.
Faktycznie gry w tamtych czasach były bardziej wymagające niz obecne które robia ci quicksave co 15 sekund i prowadzą za rączkę ale bez przesady. Tu masz typową troll gierkę.
Ktoś coś jak sie nazywa ta gra?
~Velture napisał/a:
Metoda była podobna, trzeba było odkryć metode przejscia, algorytmy rzadzace przeciwnikami, nawet w takim Pac-manie kazdy z duchów poruszał sie inaczej i miał własny algorytm. Tutaj po prostu podkrecili poziom trudności.
W wyższych poziomach Mario część plansz była równie hardcorowa, ginęło się z 5 razy zanim się odkryło sekwencje ruchów niezbędnych do przejścia danego odcinka...
impressa88 napisał/a:
Ktoś coś jak sie nazywa ta gra?
Escape trap game adventure
Abraxus napisał/a:
Nie dał bym rady. Patrzę na to i już mam ochotę coś rozjebać.
Grałem z 15 min i nie dałem rady, za nerwowy jestem.
wyglada jak symulator zycia w polsce
Całkiem spoko, ale to zwykły troll game, nic więcej.
Polecam Syobon Action (Cat Mario). Gierka opierająca sie na tej samej zasadzie, czyli ze właściwie wszystko może Cie zabić. Pierwsza cześć z czterema rundami była do przejścia, potem dorzucili jeszcze kilka leveli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów