📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te filmiki są tak żałosne że aż mnie suty pieką. Ale jeżeli ktoś myśli że niżej nie da się upaść, to warto zobaczyć polskie odpowiedniki tych filmików. np.
@SeleremJesteem Od PewDie'go się odpier*ol.
Ale weź, wyjdź z tym typem.
na początku go lubiłem, ale teraz już mam dość tego idioty.
juz po pierwszych sekundach po wlaczeniu czlowiek ma dosc. drzec ryja do kamery kazdy potrafi, tylko co sie dzieje z ludzkoscia ze taki typ staje sie bozyszczem wszelkiej masci debili. nie dziwota ze ludzkosc juz wiele wiecej nie osiagnie skoro takie rzeczy sa szczytem marzen i osiagniec. Idiokracja sie klania...
PewDie stale drze ryja. Nie pamiętam, czy na którymkolwiek filmiku tego nie robił. Owszem, bywa, że pośmieję się z jego reakcji (przy JumpScares) ale tak, to.. Nie bardzo. Męczy to i wydaje się, jakby to na pokaz robił.
kurwa co za pojeb...
Idealny obraz widowni YouTube'a. Koleś od paru lat drze ryja do każdej możliwej gierki w którą gra, mówi jak idiota albo upośledzony psychicznie i trzepie na tym kasę. Żyć nie umierać. Ale fanboye i tak zaraz wyskoczą z jedynym argumentem jaki mają - że koleś ma ładną dziewczynę. Ładne dziewczyny mają też karki na dzielni, bo niektóre to na byle ścierwo polecą.
Wkurwia mnie ten typ swoim wymuszonym darciem ryja pod publiczkę, kretyn jebany.
Nie wiem czy zauważyliście, ale to właśnie teraz większość z was drze ryja pod publikę. DANG
Ta gra wcale nie jest taka trudna, tylko on chujowo gra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów