📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Baba tam pilotuje tę prasownicę, w życiu bym nie zaufał. Jeszcze jak zobczyła że spierdoliła, to widać że jeszcze styki się przepalać u niej zaczęły
outline napisał/a:
Baba tam pilotuje tę prasownicę, w życiu bym nie zaufał. Jeszcze jak zobczyła że spierdoliła, to widać że jeszcze styki się przepalać u niej zaczęły
Znaczy zaufał kiedyś pewnej kobiecie jak powiedział klasyk. Rękę by sobie dał za nią uciąć, ewentualnie zmiażdżyć.
outline napisał/a:
Bo się przejęła a ty nigdy tego nie miałeś ?
Teraz ma wafelek zamiast ręki.
outline napisał/a:
Kurwa! Że co pilotuje? Pracownice to może pilotować prasując koszule. Ja jebie. Synu to jest prasa do chuja.
Są bariery bezpieczeństwa więc nie powinna ruszyć prasa ale chyba gościu był w polu za barierą "w maszynie".
albo usunięte/przesunięte, żeby nie przeszkadzały w wyrobieniu normy... normy kurwa sa sobie pętle na szyje zakładają
Palety mają styczniki (prawa się porusza góra-dół jak wchodzi i schodzi). wszyskie zwarte = zezwolenie na ruszenie maszyny. Chyba, że jeden był zwarty na stałe bo się popsuł.
Wtedy mamy jak na obrazku.
Moje domniemanie. Z warsztatów na wtryskarkach pamiętam, że była praca automatyczna czasowa. Miałem kilka sekund na wyjęcie detalu a potem wtryskarka ponownie zaciskała formę niezależnie od tego czy w środku było pusto, był detal czy ręka. Tak też mogła ta prasa działać ale nie chce mi się w to wierzyć.
Wtedy mamy jak na obrazku.
Moje domniemanie. Z warsztatów na wtryskarkach pamiętam, że była praca automatyczna czasowa. Miałem kilka sekund na wyjęcie detalu a potem wtryskarka ponownie zaciskała formę niezależnie od tego czy w środku było pusto, był detal czy ręka. Tak też mogła ta prasa działać ale nie chce mi się w to wierzyć.
Babę dali do klikania
Jak robiłem na tłoczni Delfo w Tychach (Fiat) to czasami dawałem na odbojnik prasy puszkę po coli po takim zabiegu miała grubość kartki papieru.
Kolejna sprawa u nas było tak,że czasami były detale takie,że też we 4 przy prasie tylko,że każdy miał na kablu przycisk i trzeba było razem wcisnąć inaczej prasa nie ruszyła.
Kolejna sprawa u nas było tak,że czasami były detale takie,że też we 4 przy prasie tylko,że każdy miał na kablu przycisk i trzeba było razem wcisnąć inaczej prasa nie ruszyła.
Wszystko pieknie, ale postura jej ciala wskazuje ze sprawdza telefon, po czym slepo patrzy sie na miejsce wypadku wogole nie ogarniajac co sie stalo i szybko odchodzi chowajac cos (pewnie telefon) do tylniej kieszeni.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów