To nie to o czym myślicie, zboczuchy!
Chodzi o dziurki w nosie, aby się nie udusiła podczas robienia loda.
ty kretynko, takie jak ty nie powinny wychodzić z kuchni. A najlepiej jeszcze jak sa bezplodne by swoich zjebanych genów nie przekazywać.
Ironia coś mówi? Czy głupia dziewuszka nie zna nawet tego słówka?
kLinek_Analny, a ty pewnie pasztetem, któremu nawet nikt nie chciałby wsadzić do paszczy i stąd ta frustracja.
@Klinek_Analny
Ciesz sie ze masz przedluzac z internetem do kuchnii i nie obrazaj kolerzanki.
Lepiej razem porozmawiajcie o jakis wypiekacha albo technologi prania skarpetek.
@Klinek_Analny
Ciesz sie ze masz przedluzac z internetem do kuchnii i nie obrazaj kolerzanki.
Lepiej razem porozmawiajcie o jakis wypiekacha albo technologi prania skarpetek.
JA szanuję kobiety więc ten kawał jest dla mnie gównem
kLinek_Analny, weź się kurwa uspokój, bo ci jeszcze żyłka w dupie pęknie i dopiero będzie dramat. Jak ironia to spoko, trochę niezrozumiała, jak widać nie tylko dla mnie. Nikt nie jest nieomylny, więc wybacz królowo. A tak na marginesie... zjebane geny to może tobie matka przekazała, bo za dużo sama siedziała w kuchni i miała tak samo oczadzony mózg jak i ty. Przytaczanie najżałośniejszych tekstów o kobietach w kuchni i jeszcze pierdolenie o bezpłodności jest tak samo denne jak temat, od którego zaczęło się tu nasze 'spięcie'.