No i chuj props dla niego i wielki szacun ja już dawno bym się powiesił.
A jakbyś linę zawiązał?
Zawsze podziwiałem tego typu kadłubki ekstremalnie niepełnosprawne, które żyją z uśmiechem na twarzy i korzystają z życia na tyle, na ile im zdrowie pozwala. To tylko pokazuje, że szczęście to stan umysłu. Jeden człowiek jest zdrowy, ma rodzinę, piękny dom, kilka nieruchomości, sławę i milionny na koncie, a i tak zawiesi pętlę na szyję, tak jak wiele muzyków, a taki jednonożny kadłubek cieszy się z życia, jak głupiec i wyciska z życia wszystkie soki, jakie tylko może. To jest dla mnie kurwa niepojęte. Szanuję takich ludzi.
Pewnie ciszy się że nie ma jeszcze tak źle, jak np ten koleś:
Bo jak idzie na siłkę to nie omija dnia nóg, nogi naczy.
"Idzie" to ktoś kto ma dwie nogi. Ten to co najwyżej trze dupą na siłkę
Szanujesz, ale wiesz że zrobiłbyś to lepiej
Na YT komentarze wyłączone! Oczywiście! 2012 kiedy jeszcze było prawie normalnie! Teraz ból dupy lewaków na maksa! Tak tylko zapytam: kto o zdrowych zmysłach wsiada na maszynę która nie trzyma sama pionu i zapierdala w jedną stronę ponad setkę na godzinę w czwórkę na zakręcie? Normalny człowiek? Nie sądzę! Drugie pytanie: ten bez ręki i nogi co za zbiórki publiczne sobie wycieczkę życia zrobił to dlaczego nie ma swoich kończyn? Ten wywiad to jest śliczne obnażenie jebanych pedałów z lewicy! Zakrzyczeć ludzi którzy mają rację, bo cioty z lewicy się obrażą! Szkoda słów! Lewactwo powinno mieć swój kontynent! Niestety musieliby dostawać darmowe żarcie, szczepionki i opiekę, bo sami nic qrwa nie potrafią! Ale chyba w afryce czuliby się dobrze! **** *** i wszystkich jebanych socjalistów!
Pływa lepiej niż korwin mikke.
Nie chce cię martwić, ale ten kadłubek został przeniesiony przez pełnosprawnego człowieka z wózka inwalidzkiego. Korwin ma już swoje lata, ale jestem ciekaw czy byłby lepszym pływakiem od tego kadłubka, gdy był w jego wieku? I tak zgadzam się że para olimpiada nie ma nic wspólnego ze sportem zawodowym. Kto to w ogóle ogląda?
facebook.com/MariuszKedzierskiArt
No i chuj props dla niego i wielki szacun ja już dawno bym się powiesił.
Ciekawe jak?
Ja tam szanuje paraolimijczykow i wszystkich niepelnosprytnych sportowcow.
Pokazuja ze mozesz wszystko zrobic nizeli patrzec w sufit lub dogorywac w jakims hospicjum lub domu opieki
Szacun dla nich
Niech tylko hospicjum zorganizuje moujemu kuzynowi trzening pływacki, to przestanie dogorywać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów