📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierdolony lepiej pływa z jedną kończyną, niż ja z czterema
czarnybombelek napisał/a:
Pierdolony lepiej pływa z jedną kończyną, niż ja z czterema
Bo jak idzie na siłkę to nie omija dnia nóg, nogi naczy.
Ja tam szanuje paraolimijczykow i wszystkich niepelnosprytnych sportowcow.
Pokazuja ze mozesz wszystko zrobic nizeli patrzec w sufit lub dogorywac w jakims hospicjum lub domu opieki
Szacun dla nich
Pokazuja ze mozesz wszystko zrobic nizeli patrzec w sufit lub dogorywac w jakims hospicjum lub domu opieki
Szacun dla nich
No i chuj props dla niego i wielki szacun ja już dawno bym się powiesił.
Kurwa nawet taki kadłubek z jedną płetwą zapierdala po wodzie a ja do dziś nie umiem pływać ......
Wygląda jak kijanka
janlew napisał/a:
Bo jak idzie na siłkę to nie omija dnia nóg, nogi naczy.
Nie w tym rzecz, po prostu nie umiem pływać
Ja tam szanuje takie osoby co pomimo problemów i to srogich uprawiają sport na maksymalnie możliwy sposób "dla nich"
A nie jak te zdrowe patusy co ledwo coś sie w życiu nie udawało już mają pretekst, aby sie na wszystko wypierdolić i wegetować z używkami i jeszcze psuć innym humor swoim spierdoleniem.
A nie jak te zdrowe patusy co ledwo coś sie w życiu nie udawało już mają pretekst, aby sie na wszystko wypierdolić i wegetować z używkami i jeszcze psuć innym humor swoim spierdoleniem.
zawsze jak widzę tego typu filmy, przypomina mi się JKM i jego rozmowa u lisa nt. niepełnosprawnych i paraolimpiady
Pływa lepiej niż korwin mikke.
Patusy powinny być odjebywane. Zwłaszcza takie co zakłócają spokój innym.
Quassar napisał/a:
Ja tam szanuje takie osoby co pomimo problemów i to srogich uprawiają sport na maksymalnie możliwy sposób "dla nich"
Patusy powinny być odjebywane. Zwłaszcza takie co zakłócają spokój innym.
Exyou napisał/a:
No i chuj props dla niego i wielki szacun ja już dawno bym się powiesił.
a ty myślisz że mając jedną nogę to tak łatwo się powiesić??
Jest dobry, ale większe wrażenie by zrobił jako kadłubek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów