18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dlaczego we wczorajszym głównym wydaniu "Wiadomości" TVP1 jako "news dnia" puszczany jest 15 minutowy reportaż o księdzu, domniemanej pedofilii i kościele katolickim w Polsce? Nie ma innych ważniejszych spraw dotyczących Polski i Polaków?

Otóż nic bardziej mylnego. Tego samego dnia:
1. Szwedzki dziennik "Svenska Dagbladet" ujawnił, że w zakończonych kilka dni temu rosyjskich manewrach wojskowych, podczas których ćwiczono atak na Polskę, uczestniczyło nie 22,5 tys., a 70 tysięcy żołnierzy.
2. Wg badania "Diagnoza Społeczna 2013" - 60 proc. Polaków nie posiada żadnych oszczędności.
3. Z raportu Europejskiego Biura Śledczego OLAF wynika, że korupcja przy przetargach publicznych w Polsce może dotyczyć aż 23 proc. przypadków.
4. GPC ujawnia, że to premier Donald Tusk po katastrofie smoleńskiej wydał zgodę na podjęcie współpracy z rosyjską Federalną Służbą Bezpieczeństwa.
5. DGP ujawnia, że rząd zablokuje projekt przewidujący likwidację bankowego tytułu egzekucyjnego.
6. Rząd chce po raz drugi ograniczyć dostęp obywateli do informacji publicznej.

Zajebane z fejsbuka
Zgłoś
Alien_12 2013-10-05, 21:58 1
feranos napisał/a:

Ja ogólnie się zgadzam, ale jednak co do punktu 4 to chyba każdy debil wie, że Tusk powiedział, żeby ruscy wyjaśniali sprawę, boo... chuj wie czemu. Niby jeśli zdarzy się wypadek lotniczy, to kraj na którego terytorium ów wypadek się wydarzył ma wyjaśniać, tyle że dotyczy to lotów cywilnych, a nie wojskowych. Przecież to stary news z dokładnie kwietnia 2010.

Nienienie, to chodzi o to, że zawsze było ,,strona polska przekazała rosyjskiej", a teraz już wiemy, że to sam rudzielec we własnej osobie rozkazał.

PS: Jaki prosty sposób na policzenie lewaków, wystarczy zobaczyć ile piw dostał lewacki komentarz.

Wuk napisał/a:

Gdyby Doniu się nie zgodził na współpracę to do dzisiaj nie mielibyśmy wraku

Ciekawe kiedyśmy go kurwa dostali.
Zgłoś
c................r 2013-10-05, 22:09 3
GustaV napisał/a:

Poza tym, spierdalać z polityką z sadola.

Wiesz, co za to dają?
Zgłoś
QKLUX 2013-10-05, 22:24
Życie..

Jako mający pojęcie o jednym tylko wątku, mogę powiedzieć że to bujda.

W punkcie 3 powinno być : korupcja wynosi 95%.
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2013-10-05, 22:47 4
Alien_12 napisał/a:

Poza tym, gdzie tu masz politykę idioto? To przegląd wydarzeń o których w mediach cicho a o których każdy Polak (nie polaczek jak ty) powinien wiedzieć.

Clubber84 - to czekam co jest za to. I oczekuję szybkiej represji takiego zachowania.

Za "polaczka" to powinieneś pojechać dupą po nieheblowanej desce do wanny pełnej spirytusu. Taki jesteś patriota.

Wracając do merytorycznej dyskusji. Nadal czekam na konkretne artykuły w porządnej prasie/mediach. Nie, SE i niezależnaTV się do tego nie zalicza. Bo poziom Twojego pierdolenia przyprawia mnie o mdłości.

Bo zaczyna się to samo co w tym temacie: sadistic.pl/urzednicza-wolnosc-wypowiedzi-vt185889.htm
500 KURWA PIW. Dopiero ktoś zwrócił uwagę że nie ma nawet czegoś takiego jak pierdolony NUMER REFERENCYJNY NOTARIUSZA to już wszyscy się połakomili o łyknięcie tej pojebanej historyjki. Podobnie jest z Tobą.

I co myślisz że jak wrzucisz zdjęcie Łysego oszołoma który twierdzi że za Hitlera było lepiej, zachwyca się Chrystianią i ma utopijne pomysły razem z kato-pojebem który hipokryzją że nie rozwiódł się jeszcze z jedną żoną a już rucha drugą, do tego za starych czasów łapiąc się za małolatki i gościem który twierdzi że "mówi jak jest", a gdy mu się to wytyka w komentarzach to wypierdala je bezwiednie dla zatarcia śladów i mija się z prawdą tak jak Ty.

To jest ta przyszłość narodu? To powiem krótko. Chyba Ci się coś pojebało dziewczynko.
Zgłoś
paolo232 2013-10-05, 22:55 3
GustaV napisał/a:

Tak tak:

"A media milczom!"

milczą...

milczą...
milczą...
milczą...
milczą...

...k*rwa jego mać!!
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2013-10-05, 22:59 3
paolo232 napisał/a:

milczą...

milczą...
milczą...
milczą...
milczą...

...k*rwa jego mać!!

Ja pierdole, następny nowy w internecie. Pozwól że będę Twoim przewodnikiem.

bit.ly/GEVCAC
Zgłoś
paolo232 2013-10-05, 23:08
GustaV napisał/a:

Ja pierdole, następny nowy w internecie. Pozwól że będę Twoim przewodnikiem.

bit.ly/GEVCAC

"nowy" to na ciebie w szkole specjalnej wołali, mógł wstawić linka ja nie korzystam z fejs-zboka więc
Zgłoś
kenzol 2013-10-05, 23:53 2
Niepokojąca jest ta informacja o manewrach rosyjskich. Skoro Putin trzyma teraz Amerykę za mordę i cieszy coraz większym poparciem, to może i zaatakuje Polskę, bo znajdzie odpowiedni argument i żaden kraj mu w tym nie przeszkodzi, a tym bardziej żaden kraj nie pomoże Polsce... Wyprowadźcie mnie z błędu sadole
Zgłoś
Małg0rzata 2013-10-06, 0:36 3
Zdradzę wam sekret - ale cicho przed niewtajemniczonymi:

Programy informacyjne chwalą się często oglądalnością... Nie bez powodu - chodzi tu o przekonanie widza, że oni serwują najbardziej rzetelne informacje. Te informacje jednak są dokładnie na tyle rzetelne, ile pragnie przyjąć rzetelności widz. Podsumowując - to polski widz narzuca określony model filtrowania informacji i wybierania z nich teoretycznie najważniejszych: tu chodzi bowiem o przyciągnięcie widza, nie o misje wypowiedzenia najprawdziwszych z prawd - bo prawda (uwaga) nie istnieje.
Zgłoś
Hooorq 2013-10-06, 7:26
Gustav klekaj do bata
Zgłoś
mhrocznakaszana 2013-10-06, 9:18
GustaV napisał/a:

Clubber84 - to czekam co jest za to. I oczekuję szybkiej represji takiego zachowania.

Za "polaczka" to powinieneś pojechać dupą po nieheblowanej desce do wanny pełnej spirytusu. Taki jesteś patriota.

Wracając do merytorycznej dyskusji. Nadal czekam na konkretne artykuły w porządnej prasie/mediach. Nie, SE i niezależnaTV się do tego nie zalicza. Bo poziom Twojego pierdolenia przyprawia mnie o mdłości.

Bo zaczyna się to samo co w tym temacie: sadistic.pl/urzednicza-wolnosc-wypowiedzi-vt185889.htm
500 KURWA PIW. Dopiero ktoś zwrócił uwagę że nie ma nawet czegoś takiego jak pierdolony NUMER REFERENCYJNY NOTARIUSZA to już wszyscy się połakomili o łyknięcie tej pojebanej historyjki. Podobnie jest z Tobą.

I co myślisz że jak wrzucisz zdjęcie Łysego oszołoma który twierdzi że za Hitlera było lepiej, zachwyca się Chrystianią i ma utopijne pomysły razem z kato-pojebem który hipokryzją że nie rozwiódł się jeszcze z jedną żoną a już rucha drugą, do tego za starych czasów łapiąc się za małolatki i gościem który twierdzi że "mówi jak jest", a gdy mu się to wytyka w komentarzach to wypierdala je bezwiednie dla zatarcia śladów i mija się z prawdą tak jak Ty.

To jest ta przyszłość narodu? To powiem krótko. Chyba Ci się coś pojebało dziewczynko.

Ok to teraz skończ pierdolić i oświeć mnie gdzie korwin mikke mówi,pisze o tym że za hitlera było lepiej.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-10-06, 14:07
@ panpowazny A gdzie te atomowe okręty podwodne pływały na Białorusi?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów