Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasem odnoszę wrażenie że Flodzia jest jedyną kobietą wśród Sadoli, ale nawet w tym przypadku ręki bym sobie nie dał uciąć

trytodie napisał/a:
Floodzia dalem Ci piwo, ale więcej tu nie wracaj

Wisiał ten filmik od kilku dni w sieci i tylko czekałem aż ktoś to tutaj wrzuci
Ja odpuściłem

A to ci c🤬je.... Młody oczyma wyobraźni już układał sobie życie z tą laska a tutaj pedał go przelizal
O k🤬a serio ...... Ja bym k🤬ę zabił a j🤬ca wykastrował w końcu to manaus tam takie rzeczy się zdarzają
silwerbalk napisał/a:
O k🤬a serio ...... Ja bym k🤬ę zabił a j🤬ca wykastrował w końcu to manaus tam takie rzeczy się zdarzają
ale przecież dobrze wiesz ze byś nic nie zrobił, bo po pierwsze nawet nie było by Cie obok żadnego klubu, a po drugie, kto by chciał Cie pocałowac?
Jeszcze tylko c🤬j mu w dupę do kolekcji i będzie pan zadowolony.
silwerbalk napisał/a:
c🤬ja byś zrobił
Manolito666 napisał/a:
Czasem odnoszę wrażenie że Flodzia jest jedyną kobietą wśród Sadoli, ale nawet w tym przypadku ręki bym sobie nie dał uciąć
To nie dawaj, bo skończysz jak Jasiek w wilku, znaczy Halman

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie