📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Floodzia dalem Ci piwo, ale więcej tu nie wracaj
Wstyd i hańba
Czasem odnoszę wrażenie że Flodzia jest jedyną kobietą wśród Sadoli, ale nawet w tym przypadku ręki bym sobie nie dał uciąć
Wisiał ten filmik od kilku dni w sieci i tylko czekałem aż ktoś to tutaj wrzuci Ja odpuściłem
A to ci chuje.... Młody oczyma wyobraźni już układał sobie życie z tą laska a tutaj pedał go przelizal
O kurwa serio ...... Ja bym kurwę zabił a jebanca wykastrował w końcu to manaus tam takie rzeczy się zdarzają
silwerbalk napisał/a:
O kurwa serio ...... Ja bym kurwę zabił a jebanca wykastrował w końcu to manaus tam takie rzeczy się zdarzają
ale przecież dobrze wiesz ze byś nic nie zrobił, bo po pierwsze nawet nie było by Cie obok żadnego klubu, a po drugie, kto by chciał Cie pocałowac?
Jeszcze tylko chuj mu w dupę do kolekcji i będzie pan zadowolony.
chuja byś zrobił
Manolito666 napisał/a:
Czasem odnoszę wrażenie że Flodzia jest jedyną kobietą wśród Sadoli, ale nawet w tym przypadku ręki bym sobie nie dał uciąć
To nie dawaj, bo skończysz jak Jasiek w wilku, znaczy Halman
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów