📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam wrażenie, że przed karnymi jebnęli sobie po małpce.
Albo dwie
Albo dwie
Prostowoczy napisał/a:
bloodwar aleś Ty mądry!!! To co trzeba z nimi zrobić? Może masz jakiś plan i nas oświecisz? Znasz ich sytuację? Może mieszkają we wschodniej Polsce w miasteczku z 30% bezrobociem i dzieci im przesyłają pieniądze z zagranicy i mają za co pić, i mają wyjebane na Twoje podatki. A jeżeli jest tak ZAJEBIŚCIE na tym zasiłku to czemu nie idziesz? IDŹ też będziesz miał wesołe życie żulika... Nie kłap dziobem bo nie wiadomo gdzie Ty na starość wylądujesz i w jakiej sytuacji się znajdziesz.
masz browca odemnie dobrze prawisz..
Jaki zasiłek? Koszulka wesołego pana w czapce mówi sama za siebie "Wszystko co lubię jest nielegalne" Tak więc jest to jak najbardziej sadystyczne
trening reprezentacji Polski? Nono fajne te stadiony pobudowali na Euro... ta nowoczensa myśl techniczna.
co ten gówniany film robi na tej stronie!? jak filmujesz starego i jego koleżków to zostaw to dla siebie, nie katuj oczu
to jest piękne.
Jak co robić z takimi, którzy są na zasiłku chuj wie ile i chleją i nic innego nie robią ? Z tego co pamiętam to jest to jakieś 10% naszej populacji.. Zaniżam bo kilka procent wali na czarno, albo nie chce się im chwilowo studiować. Co zrobić? Uciąć kurwa wszystko. Jak to w świecie zwierząt - zdychaj słabsi. A za granicą jeszcze lepiej... Bo polak pracuje na zasiłek polaka, który dostaje ok 800 euro... Teraz będzie mniej, za siedzenie na dupie. Za te 800 zapłaci czynsz, zje, wypije, a do tego dojebie internet, jakieś wyjscia do kina itp..
Czemu polacy w Irlandii siedzą na dupie za 800 euro ? Bo twierdzą, że jeżeli podejmą pracę do dostaną dodatkowe 400-500 euro... A za to się nie opłaca zapierdalać.
It oć cała logika....
Pijany jestem i pierdole od rzeczy swoją drogą.
Czemu polacy w Irlandii siedzą na dupie za 800 euro ? Bo twierdzą, że jeżeli podejmą pracę do dostaną dodatkowe 400-500 euro... A za to się nie opłaca zapierdalać.
It oć cała logika....
Pijany jestem i pierdole od rzeczy swoją drogą.
a ja ich podziwiam! obym w ich wieku też sie nadal potrafił bawić na podwórku. Bo nieważne kim są i z czego żyją, ważne ze nie marnują życia siedząc przed TV lub nieudolnie próbując obrazić kogoś w internecie. Pozdravy wiecznie młodym!
Kurwa plac zabaw, a dzieci ścieśnione na ławeczce, bo się grupa najebanych ćwoków piłką bawi, jeszcze jakaś pizda stoi obok i wpierdala browara na oczach dzieciaków. Za wszarz, do suki, w las i tam im kurwa strzał życia w mordę przysadzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów