📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni się bawią, Ty płacisz podatki na ich zasiłki. Nie ma w tym nic sadystycznego...
Jak to mawia trener Piechinczek, poco strzelać bramkę skoro można wygrać cały mecz.
bloodwar-a po czym ty poznajesz ze oni są na zasiłku a nawet jak są to zasiłek trzeba sobie wypracować i ty nie płacisz za to bo z wypłaty Ci sciągają składki,widziesz nawet tego nie wiedziałeś.Zapomoga z mopsu to się zgadzam ze znaszych podaków idzie....
bloodwar napisał/a:
Oni się bawią, Ty płacisz podatki na ich zasiłki. Nie ma w tym nic sadystycznego...
Głupi jesteś i tyle
dwakilo napisał/a:
Nie ważne czy na zasiłku czy nie. Patologia zawsze się dobrze bawi.
Ludzie kopią piłkę, rzeczywiście patologiczne. Piłki też mają uczucia!!! to chore, nieludzkie!!! Łączymy się w "bulu" i "Nadzieji", że ta piłka znajdzie wspaniałych właścicieli.
brylant1412 napisał/a:
bloodwar-a po czym ty poznajesz ze oni są na zasiłku a nawet jak są to zasiłek trzeba sobie wypracować i ty nie płacisz za to bo z wypłaty Ci sciągają składki,widziesz nawet tego nie wiedziałeś.Zapomoga z mopsu to się zgadzam ze znaszych podaków idzie....
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz... A kasa ściągana z TWOJEJ wypłaty na składki to niby skąd pochodzi, krasnoludki ją przynoszą? Podkreśliłem: z TWOJEJ wypłaty, gdybyś nie pracował to ktoś inny by musiał, a Ty byś sobie żył na zasiłku...
bloodwar napisał/a:
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz... A kasa ściągana z TWOJEJ wypłaty na składki to niby skąd pochodzi, krasnoludki ją przynoszą? Podkreśliłem: z TWOJEJ wypłaty, gdybyś nie pracował to ktoś inny by musiał, a Ty byś sobie żył na zasiłku...
ale ty jesteś pusty .
brylant1412 napisał/a:
ale ty jesteś pusty .
Widze, ze jak argumentów brakuje to zmieniasz się w mistrza ciętej riposty...
bloodwar aleś Ty mądry!!! To co trzeba z nimi zrobić? Może masz jakiś plan i nas oświecisz? Znasz ich sytuację? Może mieszkają we wschodniej Polsce w miasteczku z 30% bezrobociem i dzieci im przesyłają pieniądze z zagranicy i mają za co pić, i mają wyjebane na Twoje podatki. A jeżeli jest tak ZAJEBIŚCIE na tym zasiłku to czemu nie idziesz? IDŹ też będziesz miał wesołe życie żulika... Nie kłap dziobem bo nie wiadomo gdzie Ty na starość wylądujesz i w jakiej sytuacji się znajdziesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów