To nie David, to nie Koksu, to kierowca największego i najcięższego sprzętu zarejestrowanego na ulicach Krakowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
0:33 "O kurwa jedzie koparka" - Widocznie, niektórzy musieli sprawdzić na swoich srabletach co to za auto 0.o
lol ja tu mysle ze chodzi o to czarne cos, daje piwo, a tu chuj koles koparką sie wpierdala haha chcialem dac 2x piwa ;d
Zero inwencji twórczej, kopiuj-wklej, brak piwa.
Tak więc weź maść na ból dupy to może pomoże..
Cytując kogoś z sadola
"Myślisz że ktos dba o to czy to jest zerżnięte czy nie? Ważne żeby był materiał bo nie każdy przegląda 2131241 portali dziennie.
Tak więc weź maść na ból dupy to może pomoże..
Chce to zobaczyć w lipcu/sierpniu jak się będzie asfalt topił
Jak by ktoś się zastanawiał co to było przed gwiazdą filmiku to nie męczyć dupy, składak, częsty gość imprez moto w krk.
Rally Fightera z silnikiem V8 o pojemności 6,2 litra i mocy 430 KM. Pierwsze auto w historii zaprojektowane przez społeczność internautów, które poszło do produkcji i można je kupić za 75 tysięcy dolców. Taki rodzynek, a wszyscy o koparce pierdolą...
@Kraczełę no wreszcie ktoś to dobrze ujął kurwicy można by dostać od takich ludzi... Może i kopiuje no ale po chuj coś zmieniać jeśli nie ma żadnych spoilerów w temacie lub opisie? Krótko zwięźle i zachęcająco na obejrzenie... chyba tak powinno być, no ale mogę się mylić :*
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów