Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:11
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Z okazji nowwego jorku życze wam wielu fajerwerków

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogucik_Bałamucik 2024-12-30, 23:50
spike2222 napisał/a:

Albo po prostu nie masz dzieci. Wychodziłem z takiego samego założenia póki nie dorobiłem się dwójki. Teraz sylwester bez fajerwerków sylwestrem straconym.

To brać sadolowa prosi o filmik z tegorocznego sylwestra jak odpalasz przy pomocy swoich kaszojadów jebitne petardy !
Zgłoś
Pawehan 2024-12-31, 1:01
BokuHaOmaeNoHahaNakaNiDa napisał/a:

Może jestem biedakiem i tyle, ale... puszczanie fajerwerków to dosłownie puszczanie hajsu z dymem... nie puszczam, bo mi szkoda w uj...

Na pewno nie jesteś towarzysz Władimir Putin.
Zgłoś
chlusniembousniem 2024-12-31, 3:48
Przyjemny basik, taki miękki, daj full wersje
Zgłoś
~Velture 2024-12-31, 4:09 2
chlusniembousniem napisał/a:

Przyjemny basik, taki miękki, daj full wersje

Money For Nothing - DIRE STRAITS [Deep House Remix]
nie mozna wstawić bo zablokowane wstawianie

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-12-31, 6:34
Ci to potrafią się bombowo bawić
Zgłoś
daniel4321 2024-12-31, 8:02
Geraldinio napisał/a:

ale kurwa Car Bombę, a nie ahtunga z targowiska.

Akurat Hitler wiele dobrego zrobił. Wiem że to szmaciarz, ale jednak sporo Żydów wytempil, którzy rządzili wsiami w Polsce czy Niemczech. Sklepy różnego rodzaju, urzędy, karczmy itd to zydostwo rządzilo.

A Putin wkurwił się że na wschodzie jebią jego ludzi bo Rosjanie naUkrainie wschodniej byli gojeni i miał pretekst żeby przy okazji zajebac ziemię
Zgłoś
potwor_z_gowna 2024-12-31, 10:50
Kochany wzajemnie dołączam do życzen buziaki
Zgłoś
spike2222 2024-12-31, 12:15 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

To brać sadolowa prosi o filmik z tegorocznego sylwestra jak odpalasz przy pomocy swoich kaszojadów jebitne petardy !

W życiu nie dam dzieciom do łap petard. Za dużo sadola. Tylko fajerwerki, które odpalam osobiście - dzieci w bezpiecznej odległości. Sadol w życiu dużo mnie nauczył - np, gdy przechodze przez przejście dla pieszych na zielonym.....i tak patrze, czy jakiś wariat nie jedzie (na swoim czerwonym). Sadol bawi, sadol uczy!

[ Dodano 2024-12-31, 12:16 ]
daniel4321 napisał/a:

Akurat Hitler wiele dobrego zrobił. Wiem że to szmaciarz, ale jednak sporo Żydów wytempil, którzy rządzili wsiami w Polsce czy Niemczech. Sklepy różnego rodzaju, urzędy, karczmy itd to zydostwo rządzilo.
A Putin wkurwił się że na wschodzie jebią jego ludzi bo Rosjanie naUkrainie wschodniej byli gojeni i miał pretekst żeby przy okazji zajebac ziemię

Wytempił? Tempy to jesteś conajwyżej ty z ortografii...
Zgłoś
Palikuty 2024-12-31, 18:14
Chujowy filmik, wszystko nie tak.
Ten samolot to zrzucił bombę na Hiroszimę, nie na Nagasaki. Jego nazwa własna to "Enola Gay".
Wiem że wam się spodoba 😉
Nagasaki zbombardował "Boxcar". Enola Gay sprawdzał wtedy pogodę nad Kokurą, ale że była chujowa to wybrano cel zastępczy. Nagasaki właśnie.
Zgłoś
daniel4321 2024-12-31, 19:17
spike2222 napisał/a:

W życiu nie dam dzieciom do łap petard. Za dużo sadola. Tylko fajerwerki, które odpalam osobiście - dzieci w bezpiecznej odległości. Sadol w życiu dużo mnie nauczył - np, gdy przechodze przez przejście dla pieszych na zielonym.....i tak patrze, czy jakiś wariat nie jedzie (na swoim czerwonym). Sadol bawi, sadol uczy!
Wytempił? Tempy to jesteś conajwyżej ty z ortografii...

Jebac cie. Wal konia tfuskowi ryjem
Zgłoś
sensation87 2024-12-31, 20:21
smc napisał/a:

hitlerowi putinowi i jego pogrobowcom takich nad głową życzymy

a zakuta pało kto przeciw ludzim użył bomby atomowej w imię demokracji i wolności, hitler, putin ? Wole z Azją robić biznesy i mieć tanią energię która pozwoli nam się rozwijać niż być kolejnym stanem USraela
Zgłoś
smc 2024-12-31, 21:33 1
sensation87 napisał/a:

a zakuta pało kto przeciw ludzim użył bomby atomowej w imię demokracji i wolności, hitler, putin ? Wole z Azją robić biznesy i mieć tanią energię która pozwoli nam się rozwijać niż być kolejnym stanem USraela

Też wolę z Azją robić interesy. Ale putinowi i jego pogrobowcom takich nad głową życzymy.
Zgłoś
Yazaki 2025-01-01, 12:49
I to jest huczny, proszę ja was Sylwester... Yankesy umio w petardy!
Zgłoś
anubis90 2025-01-01, 16:19
smc napisał/a:

hitlerowi putinowi i jego pogrobowcom takich nad głową życzymy

Raczej jebanemu Biden'owi, i pierdolonym USA...
Zgłoś
Geraldinio 2025-01-01, 19:44
sensation87 napisał/a:

Tak tak towarzyszu, miliony uciemiężonych, pognębionych amerykańskim kapitalizmem i demokracją zachodnich uciekinierów codziennie wyjeżdża do rosji, Chin, czy Korei Północnej, a nie w drugą stronę, prawda? xd
Jak chcesz się licytować kto wyrządził większe zło, to Stalin tylko w czasie pokoju wymordował podczas Wielkiego Głodu do 8 milionów Ukraińców. ale przy Mao Zedongu to łagodny i spokojny koleś, bo ten zajebał ponad 30 milionów chińczyków. O Genghis Khanie nie wspomnę, podobno co 5 osoba w Europie ma jego geny jak gwałcił w najazdach naszych przodków.
Tak że, paradoksalnie, pokojowa nagroda Nobla ląduje w USA za zrzucenie bomby atomowej i tym samym zaoszczędzenie życia milionów Amerykanów i Japończyków przy klasycznej inwazji na wyspy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem