Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.Albo po prostu nie masz dzieci. Wychodziłem z takiego samego założenia póki nie dorobiłem się dwójki. Teraz sylwester bez fajerwerków sylwestrem straconym.
Może jestem biedakiem i tyle, ale... puszczanie fajerwerków to dosłownie puszczanie hajsu z dymem... nie puszczam, bo mi szkoda w uj...
Przyjemny basik, taki miękki, daj full wersje
Akurat Hitler wiele dobrego zrobił. Wiem że to szmaciarz, ale jednak sporo Żydów wytempil, którzy rządzili wsiami w Polsce czy Niemczech. Sklepy różnego rodzaju, urzędy, karczmy itd to zydostwo rządzilo.
A Putin wkurwił się że na wschodzie jebią jego ludzi bo Rosjanie naUkrainie wschodniej byli gojeni i miał pretekst żeby przy okazji zajebac ziemię
W życiu nie dam dzieciom do łap petard. Za dużo sadola. Tylko fajerwerki, które odpalam osobiście - dzieci w bezpiecznej odległości. Sadol w życiu dużo mnie nauczył - np, gdy przechodze przez przejście dla pieszych na zielonym.....i tak patrze, czy jakiś wariat nie jedzie (na swoim czerwonym). Sadol bawi, sadol uczy!
Wytempił? Tempy to jesteś conajwyżej ty z ortografii...
hitlerowi putinowi i jego pogrobowcom takich nad głową życzymy
a zakuta pało kto przeciw ludzim użył bomby atomowej w imię demokracji i wolności, hitler, putin ? Wole z Azją robić biznesy i mieć tanią energię która pozwoli nam się rozwijać niż być kolejnym stanem USraela
hitlerowi putinowi i jego pogrobowcom takich nad głową życzymy
a zakuta pało kto przeciw ludzim użył bomby atomowej w imię demokracji i wolności, hitler, putin ? Wole z Azją robić biznesy i mieć tanią energię która pozwoli nam się rozwijać niż być kolejnym stanem USraela