18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
amdrigar 2010-01-29, 11:12
ciekawe jak ci co robią zakupy kupują jajka
Zgłoś
w................5 2010-01-29, 11:41
To lubię
Zgłoś
k................k 2010-01-29, 13:00
pomijajac, iz ponad polowa kozakow byla w filmiku pare postow wczesniej, a reszta to znane suchary to i tak piwo
Zgłoś
l................z 2010-01-29, 14:02
2:44 mnie rozwaliło..
myślałem, że sam jestem dobry w piłkarzyki..
Zgłoś
kwiatixon 2010-01-29, 14:32
co to za koleś w 2:02 i 2:50?
Zgłoś
Człowiek Widmo 2010-01-29, 14:43 6
i to się nadaje do mam talent a nie jakies spiewajace łajzy...
Zgłoś
Stachu Wichura 2010-01-29, 15:00
niby największe gwiazdy YT, a tak naprawdę zlepek starych i znanych filmów, nic nowego
Zgłoś
Dalione 2010-01-29, 15:35
Ty , ej ale gdzie popek ?
Zgłoś
maRyJane 2010-01-29, 16:43
browar za muze
Zgłoś
V................g 2010-01-29, 16:43
Wiekszosc stara, ale caly czas robi wrazenie jak sie oglada, a za podlklad, a w sumie dokladniej za przypomnienie genialnego teledysky do Ya Mamma piwko
Zgłoś
Mati_UTD 2010-01-29, 17:54 2
i tak kiedyś umrą.
Zgłoś
Skupek 2010-01-29, 19:12
I tak pewnie większość by na forum znalazł na upartego...
Zgłoś
yarzapp 2010-01-29, 22:05
Marcinosz, tamten filmik to ten sam, co ten, tylko z innym podkładem i urwany w pewnym momencie nie wiadomo czemu. Wydawało mi się, że kiedyś był pełny, albo gdzie indziej jest, w każdym razie gdzieś to tu widziałem także w pełnej wersji.
Zgłoś
Skupek 2010-01-30, 17:18
yarzapp napisał/a:

Marcinosz, tamten filmik to ten sam, co ten, tylko z innym podkładem i urwany w pewnym momencie nie wiadomo czemu. Wydawało mi się, że kiedyś był pełny, albo gdzie indziej jest, w każdym razie gdzieś to tu widziałem także w pełnej wersji.

No tak, ja go wrzuciłem i był w pełnej wersji :/ tylko, że to było daaawno i nie przez upload forumowy (chyba go jeszcze nie było).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem