Polszczyzna krwawi. Zapraszam na przegląd najczęstszych błędów, które zadają jej śmiertelne ciosy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Razem z Maxem Kolonko - najbardziej wartościowy kanał na polskim YT.
Standardowo piwko.
PS. straatveger, umrzyj śmieciu na raka
Standardowo piwko.
Największy BLOND jest w tytule.
"Brzydka niemka"
"W mieście warszawie już nie jest błędne, gdyż mówca który wypowiada taki zwrot może mieć wątpliwości czy jego słuchacze skojarzą warszawę z miastem"
PIWO!
"W mieście warszawie już nie jest błędne, gdyż mówca który wypowiada taki zwrot może mieć wątpliwości czy jego słuchacze skojarzą warszawę z miastem"
PIWO!
Marrous napisał/a:
...
Marrous na prezydenta!
A Polimaty to brak słów! Kompletnie nie trzymają poziomu!!! Coraz lepiej cisną Wincyj, Panie Radku!
No wszystko fajnie ale kto mówi "ta pora"?
Nie mogę się doczekać dialogu z nauczycielką
- A więc...
- Nie zaczyna się zdania od więc.
- Gówno prawda, można.
- A więc...
- Nie zaczyna się zdania od więc.
- Gówno prawda, można.
W sumie paru rzeczy mi tu zabrakło, przede wszystkim koszmarnie popularne "tu pisze". Ma być "tu jest napisane", tak jak w przypadku obrazu nie może być "obraz maluje" tylko "obraz jest namalowany"
Kórwa Wołoszański pierdolony
"W pierwszej czesci tego czlonu"
Mam wrazenie, ze mowca tu popelnil blad, o ktorym chwileczke wczesniej mowil
Mam wrazenie, ze mowca tu popelnil blad, o ktorym chwileczke wczesniej mowil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów