Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Ma 350 metrów wysokości, zbudowano ją w latach 90. i... z jakiegoś powodu o niej zapomniano. Oto najwyższa budowla, która nieużywana stoi i niszczeje - wieża telewizyjna. A skoro można na nią wejść, to nie mogło na jej szczycie zabraknąć Rosjanina z aparatem.

1. Petronas Twin Towers, Malezja (1998)
2. Główny budynek Uniwersytetu Moskiewskiego (1953)
3. Chrysler Building, Nowy Jork (1930)
4. World Trade Center, Nowy Jork (1977—2001)
5. "Triumf-Pałas", Moskwa (2004)
6. Empire State Building, Nowy Jork (1931)
7. Świątynia Bowon Nivet, Tajlandia (1820s)
8. Wieża telewizyjna Ostankino
9. Kompleks "Federation"
10. Wieża telewizyjna, którą pokazujemy

W dystrykcie galiczewskim, w obwodzie kostromskim znajduje się niezwykła wieża telewizyjna mierząca 350 metrów wysokości. Wieża nie funkcjonuje i nie jest używana od ponad dekady, choć konstrukcję zbudowano w latach 90. Co prawda istnieją już plany odrestaurowania jej i włączenia do ponownego użytku, ale póki co jest ona mekką base jumperów, choć żeby z niej skoczyć ze spadochronem trzeba mieć duże doświadczenie i jeszcze większe cojones. Wieża stabilizowana jest dziesiątkami stalowych odciągów i nietrudno w jeden z nich uderzyć lub zahaczyć czaszą.

Później resztę zdjęć wstawię w komentarzach
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Robajson 2013-05-21, 19:05
Dajesz
Zgłoś
~Vuko 2013-05-21, 19:06 1
dajesz
Zgłoś
ddobry10 2013-05-21, 19:12 17

Ze zdjęć to było by wszystko

Myślę że się spodobało tym co nie mają lęku wysokości
Zgłoś
pkh 2013-05-21, 20:45 8
Cojones to trzeba mieć nawet żeby tam wejść...
Zgłoś
KamilAW 2013-05-21, 21:49
Gdybym miał dziewczyne to bym ją zabrał do góry na piknik...
Zgłoś
WEEED 2013-05-21, 21:55 12
Ojjj usrał bym się wcześniej niż tam wyszedł...
Zgłoś
S................l 2013-05-21, 22:12
Jest jakiś filmik? Podobno nieźle buja na szczycie.
Zgłoś
Aragon1988 2013-05-21, 22:15 20
cudze chwalicie, swego nie znacie, zatem: Maszt radiowo-telewizyjny w Olsztynie
Wysokość obiektu wynosi 358,55 metrów, a masa 260 ton. Od czasu zawalenia się 8 sierpnia 1991 masztu radiowego w Konstantynowie, olsztyński maszt jest najwyższym obiektem budowlanym w Polsce. Jedyny 'minus' to fakt, że wciąż działa.
A i oczywiście jest starszy niż dwa pozostałe
Zgłoś
m................9 2013-05-21, 22:16 1
Jestem obsrany jak na to patrze
Zgłoś
salv 2013-05-21, 22:38 1
Na podobne w FarCry'u sie właziło
Zgłoś
WolferZmc 2013-05-21, 22:49 1
Jebany lęk wysokosci...
Zgłoś
domix2t 2013-05-21, 22:54 63
Zgłoś
majkel1615 2013-05-21, 23:00
Ta panienka ma jaja, że tam weszła. W sumie to sadistic i panienka z jajami się nadaje.
Zgłoś
tepad.no 2013-05-21, 23:01 4
Ciekawe czy ja zaruchal na tej wiezy. Ja bym nie przepuscil okazji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem