Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NDO? Prawidłowo jest DOR. Dopuszczalne obciążenie robocze. Kolejny gimb który wprowadza w błąd ludzi.
Każdy kurwa nawet małe dziecko wie, że dla kładki z deski na jeziorze, wytrzymałość określa się jako NDO. Jestę ekspertę to wieM
Każdy kurwa nawet małe dziecko wie, że dla kładki z deski na jeziorze, wytrzymałość określa się jako NDO. Jestę ekspertę to wieM
Chłopie, nie wiem skąd wziąłes ten skrót ale w błędzie jesteś. Składa się tak że ja pracuje w największej stoczni w Polsce i w tej dziedzinie z obciążeniem ja mam większą wiedzę niż ty. Żadne kurwa NDO, tylko DOR. Dopuszczalne obciążenie robocze. Nie ważne czy to lina czy deska, dor to jest prawidłowy skrót obciążenia. A SWL to samo znaczy tylko po angielsku. Tam u ciebie na kąpielisku głąby pracują twojego pokroju gdzie wprowadza się ludzi w błąd.
Chłopie, nie wiem skąd wziąłes ten skrót ale w błędzie jesteś. Składa się tak że ja pracuje w największej stoczni w Polsce i w tej dziedzinie z obciążeniem ja mam większą wiedzę niż ty. Żadne kurwa NDO, tylko DOR. Dopuszczalne obciążenie robocze. Nie ważne czy to lina czy deska, dor to jest prawidłowy skrót obciążenia. A SWL to samo znaczy tylko po angielsku. Tam u ciebie na kąpielisku głąby pracują twojego pokroju gdzie wprowadza się ludzi w błąd.
Ale połknął. Jak zawodowa kurwa.
Wieloryb i osioł. Sie kurwa dobrali.
Ale połknął. Jak zawodowa kurwa.
Wiesz tyle co ten głąb u góry.
Przecież wieloryby powinny być w wodzie.
Może i ma troche za dużo ale z tym wielorybem już ci odjebało, spójrz na swoja starą, a jednak dała Ci zycie, więc jesteś wielorybiątko idąc twoim tokiem myślenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów