Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zakaz wychodzenia z domu...a wcześniej żarty z ludzi którzy porobili zapasy. Zaraz będzie taka jazda w jewuropie że się dopiero obsramy i ten cały papier będzie nam naprawdę potrzebny.
jakl będziesz mial plakietkę oryginalna glosowałem na Adriana to ci nic nie zrobią ;
A tak tylko bezsensowne tłumaczenie, które i tak pizda ignorowała.
jakl będziesz mial plakietkę oryginalna glosowałem na Adriana to ci nic nie zrobią ;
A to jakiś Adrian startuje w wyborach?
Zakaz wychodzenia z domu...a wcześniej żarty z ludzi którzy porobili zapasy. Zaraz będzie taka jazda w jewuropie że się dopiero obsramy i ten cały papier będzie nam naprawdę potrzebny.
nie zesraj sie. poki co wystarczy sie zachowywac jak rozumny cywilizowany czlowiek i wszystko bedzie dobrze. nie wykupuj kurwa na zapas bo jak trafisz na kogos kto bedzie potrzebowal a nie dostanie bo taka pizda wykupila jego dzialke to bedziesz potrzebowac bandazy, a zapewne trafisz na takiego jak ty co traci cywilizowane standardy w razie "zagrozenia" obudza sie w nim instynkty lowieckie i siemano jak nie bedziesz wpierdalac karton kaszy dziennie to i rolki papieru nie bedziesz zuzywac sam na dobe.
a nawet gdyby, w razie takiej potrzeby jakby bylo mega chujowo to jestem za reglamentacja zywnosci i srodkow do zycia. mysle ze ogolnie przydzielona ilosc kalorii na glowe przez kilka miesiecy spoleczenstwu spasionemu wiele dobrego by zrobila, ale zapewne w ramach pokonania pandemii janusze rzuca sie na chujowe zubry czipsy i inne gowna i beda swietowac i efekt jojo jebnie w kieszen sluzby zdrowia po raz drugi, ktora juz przed obecnymi wydarzeniami byla chujowa:lol: ludzie nie ucza sie na bledach. glupota zabija skuteczniej niz wirus
nie zesraj sie. poki co wystarczy sie zachowywac jak rozumny cywilizowany czlowiek i wszystko bedzie dobrze. nie wykupuj kurwa na zapas bo jak trafisz na kogos kto bedzie potrzebowal a nie dostanie bo taka pizda wykupila jego dzialke to bedziesz potrzebowac bandazy, a zapewne trafisz na takiego jak ty co traci cywilizowane standardy w razie "zagrozenia" obudza sie w nim instynkty lowieckie i siemano jak nie bedziesz wpierdalac karton kaszy dziennie to i rolki papieru nie bedziesz zuzywac sam na dobe.
a nawet gdyby, w razie takiej potrzeby jakby bylo mega chujowo to jestem za reglamentacja zywnosci i srodkow do zycia. mysle ze ogolnie przydzielona ilosc kalorii na glowe przez kilka miesiecy spoleczenstwu spasionemu wiele dobrego by zrobila, ale zapewne w ramach pokonania pandemii janusze rzuca sie na chujowe zubry czipsy i inne gowna i beda swietowac i efekt jojo jebnie w kieszen sluzby zdrowia po raz drugi, ktora juz przed obecnymi wydarzeniami byla chujowa:lol: ludzie nie ucza sie na bledach. glupota zabija skuteczniej niz wirus
Co ty pierdolisz ofiaro losu. Rozumiem, że jak będziesz potrzebował coś załatwić i wyjdziesz z domu to kwarantanno-bojówki mają cię jebać w łeb pałą bo nie siedzisz w domu. Niby czemu [w sensie prawnym] ma ktoś siedzieć w domu? Stan wyjątkowy? Nie ma. Stan klęski? Nie ma. Dlaczego nie ma? Bo Adrian musi wygrać wybory i teraz wygra je w cuglach. Odbierają ludziom wolność i ich prawa w sposób bezprawnym, a takie barany jak ty tylko się kurwa cieszą. Popieram siedzenie w domu, ale jak ktoś wyjedzie w jakimś celu innym niż zakupy i do pracy, to ma do tego kurwa prawo. Ja muszę sobie przedłużyć prawko i odebrać nowy paszport to co mam bez prawka jeździć? Weź się pierdolnij w łeb niewolniku, zaraz z powodu zagrożenia terrorystycznego nakażą ci rozwierać odbyt podczas kontroli drogowej, może ty akurat się z tego ucieszysz, ale nie mierz wszystkich swoją miarą. TFU!
Co ty pierdolisz ofiaro losu. Rozumiem, że jak będziesz potrzebował coś załatwić i wyjdziesz z domu to kwarantanno-bojówki mają cię jebać w łeb pałą bo nie siedzisz w domu. Niby czemu [w sensie prawnym] ma ktoś siedzieć w domu? Stan wyjątkowy? Nie ma. Stan klęski? Nie ma. Dlaczego nie ma? Bo Adrian musi wygrać wybory i teraz wygra je w cuglach. Odbierają ludziom wolność i ich prawa w sposób bezprawnym, a takie barany jak ty tylko się kurwa cieszą. Popieram siedzenie w domu, ale jak ktoś wyjedzie w jakimś celu innym niż zakupy i do pracy, to ma do tego kurwa prawo. Ja muszę sobie przedłużyć prawko i odebrać nowy paszport to co mam bez prawka jeździć? Weź się pierdolnij w łeb niewolniku, zaraz z powodu zagrożenia terrorystycznego nakażą ci rozwierać odbyt podczas kontroli drogowej, może ty akurat się z tego ucieszysz, ale nie mierz wszystkich swoją miarą. TFU!
haha co za ameba. czytac ze zrozumieniem nie umiesz? gdzie napisalem ze nie mozna wychodzic w innym celu niz po jedzenie? napisalem tylko i wylacznie o wykupowaniu zapasow po sufit i braku potrzeby takiego zachowania
idiota... ty chyba juz za dlugo siedzisz w domku
edit: aaa zapomnialem. wyjebane mam na twoje prawko przeglady i na to co musisz
Nauczymy się jak jude i innecośtam smarować dupę wodą jak kiedyś to było... Wygodnisiu
W Hiszpanii jest taki sam zakaz jak od dzisiaj w Polsce normalnie po jedzenie do sklepu możesz iść, ten typ pewnie kursował w tę i zpowrotem po mieście swą pięrdziawką więc go zatrzymali. A zapasy robili debile bo odcięcie ludzi od sklepów spożywczych dopiero by spowodowało ambarasu który był by gorszy od wirusa.
Co ty pie**olisz ofiaro losu. Rozumiem, że jak będziesz potrzebował coś załatwić i wyjdziesz z domu to kwarantanno-bojówki mają cię j***ć w łeb pałą bo nie siedzisz w domu. Niby czemu [w sensie prawnym] ma ktoś siedzieć w domu? Stan wyjątkowy? Nie ma. Stan klęski? Nie ma. Dlaczego nie ma? Bo Adrian musi wygrać wybory i teraz wygra je w cuglach. Odbierają ludziom wolność i ich prawa w sposób bezprawnym, a takie barany jak ty tylko się k***a cieszą. Popieram siedzenie w domu, ale jak ktoś wyjedzie w jakimś celu innym niż zakupy i do pracy, to ma do tego k***a prawo. Ja muszę sobie przedłużyć prawko i odebrać nowy paszport to co mam bez prawka jeździć? Weź się pie**olnij w łeb niewolniku, zaraz z powodu zagrożenia terrorystycznego nakażą ci rozwierać odbyt podczas kontroli drogowej, może ty akurat się z tego ucieszysz, ale nie mierz wszystkich swoją miarą. TFU!
A kto Ci jebana umysłowa amebo zakazał wychodzenia z domu po prawko? Jeśli masz ważny powód to możesz wyjść z domu i masz do tego prawo. A ograniczenie wychodzenia jest po to żeby się debile nie spotykały jak Francuzi, Hiszpanie i Włosi w parkach, na plażach i innych publicznych miejscach i nie zarażały nawzajem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów