Eddy Gordo postanowił opuścić wirtualny świat i ponakurwiać się w realu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Capoeira? Myślałem, że to taniec. Czyli Sadol uczy Sadol bawi wciąż żywe.
Dobra, biała małpa. Szacun dla techniki i koordynacji.
A przy okazji bardziej widowiskowo, niż u najmana - z tym, że u testosteronka tez widowiskowo, ale jakby trochę inaczej
A przy okazji bardziej widowiskowo, niż u najmana - z tym, że u testosteronka tez widowiskowo, ale jakby trochę inaczej
No to klasykiem.
Bardziej efektowne niż efektywne...
Michel Peteira
Pięknie się zachował podczas ostatniej akcji.
zwierzak30 napisał/a:
No to klasykiem.
To co wstawiłeś to scena z filmu Never Back Down. Ktoś z publiczności ją nagrał telefonem jak widać.
Syja napisał/a:
To co wstawiłeś to scena z filmu Never Back Down. Ktoś z publiczności ją nagrał telefonem jak widać.
Tak.Jestem tego świadom .
Co nie zmienia faktu.
fikuswdoniczce napisał/a:
Bardziej efektowne niż efektywne...
Walil tego kozojebce tak z liscia bo ten mu zajebal placka przy wazeniu. To bylo piekne zadoscuczynienie.
Moment od 1:02. Jaki pocisk. Najpierw kolanko, a potem szybki prosty i koniec tematu.
Gość dobry kozaczek.
Gość dobry kozaczek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów