📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jem obiad i ogladam przez 4 minuty jak jakis koleś z parkinsonem nakurwia nalesniki...
Całkiem spoko, tylko następnym razem jak będziesz wrzucał filmik, to nie podkręcaj tempa, bo nie nadążam oglądać
Co jak co, ale popatrzcie na niewiastę w pomarańczowym jak od 2:13 nakurwia plasterki bez patrzenia, to Ci talent.
A ja myślę ze ten gościu cały dzień tak naparza i chce mu się lać a nie ma czasu żeby pójść odcedzić ziemniaczki
Zapraszam na zaplecze jakiejś niezbyt dużej firmy cateringowej chociażby. Ja smażę na ośmiu patelniach, w planach jest dwanaście. Kiedyś nagram...
Podobno od ciapatych wali kałem ale to nie prawda
@nictamniemam widziałem w akcji wietnamców na ich wokach, (takie patelnie bez płaskiego dna), i jak oni przerzucali żarcie nimi w locie, to aż spróbowałem w domu z jajkiem. Efekt do przewidzenia, ujebane wszystko dookoła kuchenki. Puenta jest prosta: śmiej się z takich dziwnych, na oko prostych umiejętności, aż sam spróbujesz. Gościu na pewno w początkach swojej kariery przypalał i ścierał (co widać, jak mu sprawnie z tym idzie), ale w końcu osiągnął poziom. A taka praca to przejebane. O niczym nie myślisz, robisz wszystko z automatu, i sprawdzasz zegarek. Jak na linii montażowej. Większość chyba wie, o czym piszę. No oprócz tych, co się 'óczą' za pieniążki rodziców. Gim- student- baza patrzcie, jak będzie wyglądała wasza praca. Ja ten etap mam za sobą, teraz pracuję w firmie, gdzie behapowiec tylko patrzy, do czego się przyjebać, więc nikt nie ryzykuje premii, żeby zadania zrobić szybciej, przewożąc towar szybciej i więcej niż można. Bo za nadgorliwość po premii
Piwko za ten filmik.
Ogromny szacunek dla kolesia. W swojej dziedzinie jest mistrzem. Ciekawe ilu z was (mam na myśli tych cwaniaczków, szydzących chuj wie z czego) jest mistrzem w czymkolwiek ? Pewnie tylko w zajadaniu własnych gili...
Ogromny szacunek dla kolesia. W swojej dziedzinie jest mistrzem. Ciekawe ilu z was (mam na myśli tych cwaniaczków, szydzących chuj wie z czego) jest mistrzem w czymkolwiek ? Pewnie tylko w zajadaniu własnych gili...
I tak do emerytury? No nie, raczej nie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów