📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
W sumie miałem nic nie pisać ale jebajcie sie hejterzy 50% gimbaza 50% studenci u mamy na garnuszku.Kiedy nadejdzie czas ze bedziecie odpowiedzialni za kogos to pogadamy,a takie naklejki działaja na ludzi niech taki"wujek" w tirze lub bmw zerknie i przyhamuje ( huj co se pomysli jebie mnie to,ale pomysli).
śmiechłem -
ale dobrze... niech gimbaza używa tego hasełka, naziści oznaczali różowym trójkątem pedałów a na sadolu oni sami się znakują
ale dobrze... niech gimbaza używa tego hasełka, naziści oznaczali różowym trójkątem pedałów a na sadolu oni sami się znakują
Sayagin666 napisał/a:
śmiechłem -
To nigdy Ciebie nie opuści.
@up ciesz się ciesz znajdź ten temat pajacu a później cfaniakuj
E tam. Planuję zrobić sobie nalepkę "Uwaga jedzie z nami szalony kotowiec" gdy znowu będę musiał futrzaka gdzieś transportować.
@SteelMike
Wiedziałem ze Sayagin666 zaraz się tu wypowie odnośnie "śmiechłem"
Ja: Bo to pojebane...
Wiedziałem ze Sayagin666 zaraz się tu wypowie odnośnie "śmiechłem"
sadistic.pl/rodzinka-vt259360.htm2830664
Trzymaj.
PS.
Śmiechłem.
@Sayagin666: Tą swoją spiną na śmiechanie zaśmiechasz nas na śmierć.
Kurwa, miałem już dzisiaj nie śmiechać, a znowu śmiechłem.
Kurwa, miałem już dzisiaj nie śmiechać, a znowu śmiechłem.
Ja pierdole jak nie jakieś durne pieseły to teraz śmiechłemanie.
A nalepka po to, żeby się pochwalić bachorami bo nie wszyscy mają "fejsa" przecież.
A nalepka po to, żeby się pochwalić bachorami bo nie wszyscy mają "fejsa" przecież.
teoma napisał/a:
@ up (sz)krabie
Powiedz Ty mi, jaki ch.j Cię boli, moja pluszowa kostka na szybie?
Nic a nic mnie nie boli. Po prostu moim zdaniem jest wieśniacka. Ale to tylko moje zdanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów