📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Te nalepki mnie też wkurwiają. Tak samo jak dziwne określenie: śmiechłem.
zawsze się zastanawiałem po huja te naklejki, teraz juz wiem, dają +50 do ochrony przed wypadkiem
Bardziej od tych nalepek śmieszne są wieśniackie do bólu pieski kiwające głowami albo pluszowe kostki do gry
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@ up (sz)krabie
Powiedz Ty mi, jaki ch.j Cię boli, moja pluszowa kostka na szybie?
Powiedz Ty mi, jaki ch.j Cię boli, moja pluszowa kostka na szybie?
Ta nalepka oznacza, że osoba prowadzi jak dziecko, czyt.kobieta.
nie - to tylko informacja, że kierujący pojazdem tak oznakowanym (niezależnie od posiadanych umiejętności), będzie jechał bardzo bezpiecznie, co w oczach wielu uczestników ruchu drogowego, oznacza zachowanie godne miana niedzielnego kierowcy. To dobry pomysł. Dla przykładu: jak jadę za pojazdem z tą naklejką to wiem, że skręcając w lewo pewnie trochę poczekam
Ja jebie. Mój samochód i mogę na nim naklejać co chce. Co wam to przeszkadza?
ja jak widze tako nalepke to nigdy nie jebam
Ta nalepka oznacza nic tylko "mam dziecko na pokładzie". Niektóre dzieci śpią, a inne dają w dupę, dlatego warto zachować ostrożność i tyle. Ciężko wymyślić, że jak coś się młodym ubzdura to zrobią wszystko, żeby osiągnąć cel? Będą się drzeć, rzucać czymkolwiek... łatwo wtedy o chwilę nieuwagi. Ale nieee... Mistrz kierownicy stwierdzi, że ch*ja warte.
Trzeba było jeździć na początku bez L-ki.
Matoły.
Ta nalepka oznacza nic tylko "mam dziecko na pokładzie". Niektóre dzieci śpią, a inne dają w dupę, dlatego warto zachować ostrożność i tyle. Ciężko wymyślić, że jak coś się młodym ubzdura to zrobią wszystko, żeby osiągnąć cel? Będą się drzeć, rzucać czymkolwiek... łatwo wtedy o chwilę nieuwagi. Ale nieee... Mistrz kierownicy stwierdzi, że ch*ja warte.
Trzeba było jeździć na początku bez L-ki.
Matoły.
Drogi ( albo i nie ) autorze tego posta,jak już będziesz mieć dzieci (o ile będziesz je mieć..) to wtedy zastanowisz się nad znaczeniem tej naklejki..
Nalepka "Dziecko w aucie" nie usprawiedliwia blokowanie lewego pasa na drodze, a tacy idioci są.
PS:Ostatnio auto z podporządkowanej mi wyskoczyło, dobrze że nie było ruchu i odbiłem na przeciwległy pas ruchu, uniknąłem dzwona, patrzę a na tylnej szybie ta chujowa nakleja.
Pamiętajcie: Naklejka nie chroni kierowce przed bycie idiotą .
PS:Ostatnio auto z podporządkowanej mi wyskoczyło, dobrze że nie było ruchu i odbiłem na przeciwległy pas ruchu, uniknąłem dzwona, patrzę a na tylnej szybie ta chujowa nakleja.
Pamiętajcie: Naklejka nie chroni kierowce przed bycie idiotą .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów