📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jak żyje 32 lata jeszcze nigdy nie zmarnowałem nawet kropli tego szlachetnego trunku
gdyby tak długo nalewał w knajpie ludzie by pousychali z pragnienia
Wytrzeźwieć w tym czasie idzie :/
"Ani jednej kropli"? Zastanówcie się, podczas przechylania butelka jest zanurzona - co za tym idzie, browar ze środka osiądzie na zewnętrznej części szyjki. Zmarnowane kilka kropel, a to jest niedopuszczalne.
Nalać w taki sposób piwo przeniczne które pieni się jak skurewsen po zjedzeniu kocimiętki to nie lada wyczyn. Piwko dla robota.
i że niby takie coś miało by mnie kiedyś zastąpić w pracy ?
Huj mu w kable
Huj mu w kable
Robot super, jednak to co on zrobił, człowiek zrobi dwa razy szybciej, robot dla totalnych leni, nic poza tym.
PS. Na końcu roluje się butelkę żeby nie stracić osadu z dna + przeciwdziała to nadmiernemu pienieniu piwa.
Człowiek robi to lepiej bo nie moczy butelki w piwie + wychodzi mu to szybciej.
PS. Na końcu roluje się butelkę żeby nie stracić osadu z dna + przeciwdziała to nadmiernemu pienieniu piwa.
gdyby ten robot miał c ipe to bym w chuj jebnął swoją starą
Cytat:
Huj mu w kable
Jakiś nowy fetysz?
Cytat:
gdyby ten robot miał c ipe to bym w chuj jebnął swoją starą
Twoja stara ma chuja?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów