📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
te pierdniecie laski to jeden z pierwszych filmików jakie zobaczyłem w necie lata temu Klasyk
kiedy 15 lat temu oglądałem ten film z pierdem, zastanawiałem się, czy panna postawiła kleksa na fotelu. Do dziś nie jestem pewien. Choć obstawiam, że jednak tak...
starsze niż Twoja stara
Szkoda, że to są same powtórki, wszystko już widzieliśmy na przestrzeni 15 lat...
moja stara jest starsza od najstarszej starej, więc starość waszych starych to żadna starość
Powtórki, ale piwko za muzykę A o ile dobrze pamiętam, nazwa utworu to Wilhelm Tell Rossini'ego.
Cóż za wstyd wejść do samochodu i pierwsze co zrobić to zajebać bąka i nie spojrzeć czy kogoś nie ma w pobliżu..I to jeszcze tak perfidnie głośny bąk..
może było,może starsze od internetu,może kręcone śmietaną 18% ale uśmiech z gęby mi nie schodził przez ponad 3 minuty
browar
browar
w drugim filmie w 1.42 s koleś wypada z motoru i wygląda jakby się rozjebał na kanapie
za takie tagowanie i opisywanie bez polskich znaków powinno się publicznie ścinać łeb maczetą!
drugi film 2:54 czarnuch podniósł rękę na swojego pana!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów