📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
xMalinowy napisał/a:
Jak się nie podoba transport to proszę wypierdolić ją
Popieram! Wypierdolić we wszystkie otwory! ją.
Wstyd mi za nietolerancyjnych współpasażerów, którzy nie zechcieli zostać ubogaceni kulturowo.
SupremeLeader napisał/a:
Popieram! Wypie**olić we wszystkie otwory! ją.
Jest wielkie prawdopodobieństwo iż po zerwaniu tej derki gorzko byś pożałował. Chyba że miałeś na myśli dynamit
dyhayne napisał/a:
Jest wielkie prawdopodobieństwo iż po zerwaniu tej derki gorzko byś pożałował. Chyba że miałeś na myśli dynamit
Mial na mysli stewardese bo ma fajny tyłek?
C0C0JUMBO napisał/a:
Mial na mysli stewardese bo ma fajny tyłek?
Połowa sadoli ruchalaby wszystko co się rusza i w co można włożyć. Przykre ale prawdziwe...
otomin napisał/a:
Połowa sadoli ruchalaby wszystko co się rusza i w co można włożyć. Przykre ale prawdziwe...
Znajdziesz sobie dziewczynę to przestaniesz tak robić, cierpliwości.
nie lepiej zamiast robić aferę kazać jej wyść na zewnątrz? ta nietolerancja mnie dobija
Zanim nastały zjebane czasy to w samolotach mozna było sobie zapalić. W Polsce autobusy i składy pociagów miały montowane fabrycznie popielniczki. Palić mozna było w kinie, czasami nawet w teatrze (na wycieczkach pracowniczych).
Potem nastały czasy pizdusi, którym zaczął przeszkadzac dym. Chamy potrafia podejść i się rzucac nawet jak stoisz gdzies na uboczu lub idziesz ulica. Wdychaja jebany smog a przeszkadza im mały dymek.
Potem nastały czasy pizdusi, którym zaczął przeszkadzac dym. Chamy potrafia podejść i się rzucac nawet jak stoisz gdzies na uboczu lub idziesz ulica. Wdychaja jebany smog a przeszkadza im mały dymek.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów