📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jakiś przekaz podprogowy w 7 sekundzie nagrania
Budrys2000 napisał/a:
Jakiś przekaz podprogowy w 7 sekundzie nagrania
Halman chyba po 30 latach odkrył painta i zaczyna brandowac swoje materiały
Edit:
Obejrzałem jeszcze raz @halman szacuneczek! Podlozone pod muzykę elegancko i ta zmiana kolorów! Chyba robote jako montażysta wiadomości tefalpe dostałeś
Oj matko, znów to samo; żyję z filmowania wszelakich uroczystości i montowaniem tego w całość dlatego lubię sobie czasem czymś smarknąć na sadola
Halman napisał/a:
Oj matko, znów to samo; żyję z filmowania wszelakich uroczystości i montowaniem tego w całość dlatego lubię sobie czasem czymś smarknąć na sadola
Xdddd bierzesz Halmana na swój ślub i wesele żeby nagrywał. Placisz z góry. Takie czasy. Wielki dzień. HAL nagrywa, piekny dzień trwa. Cieszysz się chwila, dobrze bawisz, nie myslisz o kamerzyście. Mija miesiąc. Hal wysyla Ci gotowy materiał. Odpalasz przez przypadek po latach, bo wiadomo że nikt normalny tego nie oglada pozniej. Wybuchy, efekty, logo Hala, zmiana kolorów, fragmenty z twojego ślubu zmiksowane z azjatami rozjezdzanymi przez autobusy, wybuchy więcej wtbuchow i logo hala, skutery wjeżdżające w siebie, fragmenty z płonącymi ludźmi, skoczkami samobójcami, trochę materiału z Twojego wesela i dalej kontent sadolowy. Wspaniały materiał warty każdej złotówki. Profit. Halman jest ok, zle go oceniałeś. To dobry chłopak który chce dostarczyć ludziom rozrywki.
Szacun dla Halmana po latach
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów