📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
trzeba było zrobić kolejność scen jak w filmie "memento" czyli od końca, a im ktoś bardziej dociekliwy, tym więcej nudnych materiałów obejrzy... ale ogólnie spoko akcja
luxpiotr napisał/a:
Ten gość w koszuli nocnej był dźgnięty?
W ostatnim filmiku widac go opartego o samochód i nie ma żadnych śladów krwi więc nie dostał nożem.
Nie wiem, nie znam sie, pewnie bym zamarl jak pizda i nie potrafil sie ruszyc ale.... jak juz koniecznie koles chial zaatakowac napastnika - trzeba bylo nie chowac komorki do kieszeni tylko trzymajac w lapie starac sie pierdolnac konkretnie. Mysle, ze jest jakas szansa na zajebanie twartym telefonem i ogluszenie chocby na kilka chwil niz jakies lapanki/macanki....
25 styczeń
gdzie tak ciepło jest?
gdzie tak ciepło jest?
W całej Brazylii, a pewnie też w pozostałych częściach Ameryki Południowej
Zbysław napisał/a:
25 styczeń
gdzie tak ciepło jest?
no wygląda na Brazylię. Wiesz południowa półkula, jak ja jednej masz zimę, to na drugiej masz lato...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów