...i pomysłowi brazylijscy bandyci z młotem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nikt nie zginął, bank ma straty- akcję zaliczam do udanych
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Nikt nie zginął, bank ma straty- akcję zaliczam do udanych
Co racja to racja - od technicznej strony sprawna i czysta robota bez ofiar w ludziach co jak na Brazylię jest rzadkością.
RoboCat napisał/a:
1.00 gosciu z lewej jak kitra portfel za szafke
Myślałem że kliknął taki guziczek co z automatu powiadamia najbliższy komisariat, ale czy oni tam mają takie wynalazki to śmiem wątpić. Nie wiedzieli by pewnie do którego napadu jechać , bo tyle by ich było jednocześnie . Piękna krajna...
Akcja prawie jak z ocean 11 już myślałem że nie da rady tym młotem ale szacun za nie-odpalenie nikogo postronnego
Ale łatwo poszło
Nawet kazał się babce przesunąć, żeby ją szkło nie zraniło. Prawdziwi dżentelmeni.
Akcja 1:47 chyba kobitka kitra komórkę...w lewym dolnym rogu ekranu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów