Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. Śmieć próbujący okradziony obywatela
2. Obywatel niczym stary dobry rewolwerowiec odpala jegomościa
3. Kumple po zobaczeniu co się dzieje nie wracają po truchło kumpla
Zasłużone piwo!
Tak znienawidzonej w Polsce, przez wszystkiej maści lewaków, fajnopolaczków, poliniaków i polskojęzycznych...
Ale to nie IPSC tam było napadnięte.
Czy ten ćwok upuścił broń?
To mi przypomnialo Tom'a Cruise z filmu Collateral
Dobra scena, ale ci biali jako zbiry wyglądają surrealistycznie
Piękne ! Następny praworządny obywatel, obronił swoje życie i mienie, dzięki Broni Palnej.
Tak znienawidzonej w Polsce, przez wszystkiej maści lewaków, fajnopolaczków, poliniaków i polskojęzycznych...
Ty masz jakieś niedojebanie czy jak? U nas nie podbiega Ci zjeb z klamką i nie odpierdala Cię za jakiś telefon którego już nie sprzeda bo ma namierzanie albo po te 100 zł w portfelu. Jak widać na filmiku łatwy dostęp do broni to też łatwy dostęp dla tego zjeba co chciał typa okraść a nie tylko do OBRONY jak ty to zwiesz. Utkaj pizdę i jak Ci się nie podoba to wykurwiaj w podskokach do brazyli, meksyku, peru czy innego gówna i sobie chodź z klamką jak tego tak pragniesz.
Ty masz jakieś niedojebanie czy jak? U nas nie podbiega Ci zjeb z klamką i nie odpierdala Cię za jakiś telefon którego już nie sprzeda bo ma namierzanie albo po te 100 zł w portfelu. Jak widać na filmiku łatwy dostęp do broni to też łatwy dostęp dla tego zjeba co chciał typa okraść a nie tylko do OBRONY jak ty to zwiesz. Utkaj pizdę i jak Ci się nie podoba to wykurwiaj w podskokach do brazyli, meksyku, peru czy innego gówna i sobie chodź z klamką jak tego tak pragniesz.
tego typa co wyjaśniłeś to typowa ofiara clicbait mediów gdzie 70 proc newsa to zmyślone pierdoły... potem taki myśli ze będzie miał ze wszystkiego problem XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów