📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obronił honor
Jak to jeden pisze na tym forum, jebane ścierwo. Ma racje. Do takich akcji nie dochodziło by z biedy, biedy umysłowej, ojca, matki alkoholiczki. Biednego zacofanego kraju, z braku chęci pójścia do pracy, bo po co, złapią mnie wsadzą na kilka lat, i looz. Jedzenie, itd. Siedzę na tym portalu już pare dobrych lat, i obserwuje co oni tam w tych latino odpierdalają. Widać ile dla nich jest warte życie. Śmierć jak kromka chleba.
tym ścierwem szkoda by było nawet sępy karmic
Od zawsze próbuje sie ocieplac wizerunek złodzieja, a to Janosik albo Robin Hood, a prawda jest taka, że to złodzieje tacy sami jak na filmiku.
Niecierpie złodzieji, bo to najgorsze lesery i nieroby.
Od zawsze próbuje sie ocieplac wizerunek złodzieja, a to Janosik albo Robin Hood, a prawda jest taka, że to złodzieje tacy sami jak na filmiku.
Qunda napisał/a:
Jak to jeden pisze na tym forum, jebane ścierwo.
Poczułem się wywołany. Tak, to jest jebane ścierwo.
ququa napisał/a:
tym ścierwem szkoda by było nawet sępy karmic
Większym ścierwem są paserzy, czyli ludzie kupujący kradzione, bo taniej. Przez to pierdolone ścierwo złodziejstwo ma się całkiem nieźle.
Gdyby nie jebane paserskie ścierwo, to złodziej by ukradł jeden rower, a nie sto. Jebać paserów i całę ich rodziny, bo to moralni degeneraci, pierdolone gnidy, ludzkie ścierwo. Niestety to jakieś 60% Polaków, pewnie 90% Sadoli. Fuck ya all!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów