Nawet się opierdolić w spokoju człowiek nie może bo okradną.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po co się stawiać i szarpać, skoro kamery wszystko ładnie uchwyciły.
freaky napisał/a:
Po co się stawiać i szarpać, skoro kamery wszystko ładnie uchwyciły.
Chuj z kamerami. Można wyłapać w gębę albo stracić życie - telefon sobie kupisz a zdrowia nigdy.
Nie wiem czy bym wytrzymał. Pół łba obcięte i huj, NIE NIE TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA
Nie wiem czy bym wytrzymał. Pół łba obcięte i huj, NIE NIE TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA. Kiedyś miałem taką sytuację w Słupsku zjeby po characz się zjawiły, śmiech na sali przydupasy w dresach z Gambino i dostali na dziurę jescze dziadek z kolejki kopa dołożył. Po obcięciu poczekałem jeszcze parę minut bo zaraz mieli wpaść i spalić cały MANHATTAN
Nie wiem czy bym wytrzymał. Pół łba obcięte i huj, NIE NIE TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA. Kiedyś miałem taką sytuację w Słupsku zjeby po characz się zjawiły, śmiech na sali przydupasy w dresach z Gambino i dostali na dziurę jescze dziadek z kolejki kopa dołożył. Po obcięciu poczekałem jeszcze parę minut bo zaraz mieli wpaść i spalić cały MANHATTAN
Dziwie się że tam się jeszcze nie pojawiły bojówki wkurwionych obywateli wycinających ścierwo jak zboże.
No i roboty nie dokończą bo im nożyczki zajebali.
W sumie hajsu też nie dostaną więc się wyrównuje.
To było zamierzone.
W sumie hajsu też nie dostaną więc się wyrównuje.
To było zamierzone.
Fryzjer i klienci wygladaja jakby sami tej samej branzy robili, wiec pewnie niedlugo odzyskaja strate w autobusie.
Kurwa. Naprawdę do samego końca miałem nadzieję, że ten fryzjer wyciągnie skądś giwerę i ich wystrzela.
To z Afryki jest mniej materiału na sadulu niż z Brazylii. Masakra, jaki pojebany, obrzydliwy kraj. Tylko laski i plaże w miarę ładne.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Chuj z kamerami. Można wyłapać w gębę albo stracić życie - telefon sobie kupisz a zdrowia nigdy.
Spokojnie, niebawem kolejne egzekucje. Oko za oko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów