Bohater tego filmu w środku nocy włamał się do jednego z moskiewskich zakładów fryzjerskich. Potem ściął sobie włosy, wypił wszystkie napoje z lodówki i zdrzemnął się na kanapie. Pod koniec wieczoru facet wyczyścił kasę i zajął się swoimi sprawami. Policja złapała go rano. Tak więc nowa fryzura nocnego biesiadnika będzie oceniana już w więzieniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Bohater tego filmu w środku nocy włamał się do jednego z moskiewskich zakładów fryzjerskich. Potem ściął sobie włosy, wypił wszystkie napoje z lodówki i zdrzemnął się na kanapie. Pod koniec wieczoru facet wyczyścił kasę i zajął się swoimi sprawami. Policja złapała go rano. Tak więc nowa fryzura nocnego biesiadnika będzie oceniana już w więzieniu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A to śmieć pierdolony nie na froncie? Będąc zapuszkowany front go nie ominie. W marcu jak wszyscy luje i menele z tego pseudo kraju dostanie powołanie w kamasze. A wszystkim, którzy mają kasę fiskalną w sklepie polecam chociażby najtańszy sejf. Po pierwsze to można go przykręcić do ściany lub muru, podłogi, po drugie jak nie jest przykręcony to jest ciezki i niewygodnie się z nim idzie. Widać z daleka, że ktoś niesie ciężkie żelastwo. Po trzecie - nawet najtańszy sejf za kilka stów trzeba otworzyć elektronarzędziami. To nie kasetka, że walniesz o ziemię i sie otworzy.
Nie jestem ekspertem ale to chyba włamanie do salony fryzjerskiego a nie napad na fryzjera
tedwaha napisał/a:
Nie jestem ekspertem ale to chyba włamanie do salony fryzjerskiego a nie napad na fryzjera
Całkiem słusznie prawisz. Przy poprawianiu opisu, który wypluł google translate zapomnialem o tytule
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów