📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Na stos kutasów, pozostaje mieć nadzieję, że chłopak pracujący za 8 zł brutto nie będzie musiał spłacać tego przez trzy pokolenia.
cos pieknego:)
Grusiasiusia napisał/a:
Tak wiem cyganie to nie rumuny tylko oni są z Bangladeszu i przyjechali okupować Rumunię jak Polskę kościół.
Rumun to rumun, to nie cygan ale jednak rumun.
Banda idiotów przyjebała się rumunów, jak by to oni byli winni, że są podobni do cyganów. Odpierdolcie się od rumunów, bo to porządni ludzie. Jeździłem na wymiany młodzieży do Turcji, Rumunii i złego słowa na nich nie można powiedzieć. Są pracowici, bardzo gościnni, i prędzej spodziewałbym się, że to właśnie Polak mnie opierdoli niż Rumun albo Turek. Chuja wiecie więc zamknijcie mordę, a mogę założyć się, że większość z was okupuje domy starych, bo się wam w dupach pojebało i nie pójdziecie do pracy, no bo przecież za marne grosze nikt nie będzie robił. Cygan to Cygan złapać i upierdolić ręce na starcie, ale nie mylcie Rumuna z Cyganem. Jeżeli ktoś by się interesował chociaż odrobinę historią naszego kraju, to by wiedział, że naszym rodakom podczas drugiej wojny światowej którzy uciekali pomagali właśnie rumunii, więc skąd wiesz kutasie jeden z drugim, że właśnie te brudasy nie uratowali dupska dla twojego dziadka/pra dziadka który spierdalał przed kulami szwaba?
-Co do tematu, to dalej jestem za przywróceniem byłego skadynawskiego wymiaru sprawiedliwości, że za kradzież obcinali dłoń. Albo najlepiej od razu dwie dłonie na raz. Przynajmniej nic by już więcej w życiu nie zajebał, a i ludzie by wiedzieli z kim się nie zadawać
-Co do tematu, to dalej jestem za przywróceniem byłego skadynawskiego wymiaru sprawiedliwości, że za kradzież obcinali dłoń. Albo najlepiej od razu dwie dłonie na raz. Przynajmniej nic by już więcej w życiu nie zajebał, a i ludzie by wiedzieli z kim się nie zadawać
Sir Cover napisał/a:
Banda idiotów przyjebała się rumunów, jak by to oni byli winni, że są podobni do cyganów
Podobni do cyganów ? Podobna to jest tylko nazwa, Rumuni vs. Romowie=Cyganie i analfabeci mają problem z ich odróżnieniem.
To są przykładowi Rumuni:
A to cygany:
Za dużego podobieństwa nie widzę.
Czy dobrze widziałem? Ten co stał poza sklepem miał shotguna? Piękna akcja !
@Yanek43
Co ty nie powiesz a sam pewnie też byś kradł jak byś miał okazje !
Śmierć Ku**ą i frajerom wolność ludziom i złodzieją !
Co ty nie powiesz a sam pewnie też byś kradł jak byś miał okazje !
Śmierć Ku**ą i frajerom wolność ludziom i złodzieją !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów