18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Opis z artykułu Na rynku stacji benzynowej w Yozgat Aysel D. (45) została kopnięta i spoliczkowana przez swojego chłopaka Şevket Türksoy (24). Obrazy wzbudziły również wiele reakcji w mediach społecznościowych. Aysel D. (45) powiedziała, że ​​jest jej przykro, że pracownicy i klienci nie przeszkadzali. Aysel D. „Jak się ma ta ludzkość? Nie mówi, nie interweniuje. Czy nie ma tam ludzi? " powiedziany. Pomimo nalegań policji Aysel D., który nie otrzymał zawiadomienia o napaści i nie skarżył się na Şevket Türksoy, powiedział: „Nie zgadzam się z jego aresztowaniem. Zrobię co w mojej mocy, aby go wydać. Absolutnie nie narzekam ”- powiedział. Odnośnik pod filmem.

bursadabugun.com/haber/markette-saldiriya-ugrayan-kadin-serbest-biraki...
Zgłoś
mygyry 2021-05-26, 18:09 2
Ee to ona ma 45 a on 24lata?to jakiś skośnooki macron?
Zgłoś
Krzysztof_Elbląg 2021-05-26, 18:53 5
ja tam się nie wpierdalam w cudze sprawy
Zgłoś
donkapusta 2021-05-26, 19:26 8
Nie oceniajmy pochopnie. Być może została zwyczajnie bogacona kulturowo.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-05-26, 20:22 26
Tumany jebane, dawajcie jakieś sensowniejsze opisy, bo tego nawet czytać się nie da...
Zgłoś
Zasysacz 2021-05-26, 22:06 1
Łobuz kocha najmocniej . Ale opis z dupy...
Zgłoś
KaprysLosu 2021-05-27, 0:22 2
NiemiecWaszPan napisał/a:

Tumany jebane, dawajcie jakieś sensowniejsze opisy, bo tego nawet czytać się nie da...

ja 2 razy przeczytałem i nichuja nie rozumiem idzie się tylko domyślać, że 2x starsza babka znalazła sobie jakiegoś Ahmeda, który ją napadł, choć byli w związku. A no i świat nie reaguje, no ale czemu miałby, jak w ciapatej religii to chyba normalka, że chłop wychowuje sobie babę jak chce i czym chce.
Zgłoś
McQurwa 2021-05-27, 6:29 3
Niewiedzę tutaj żadnej szkodliwości społecznej.

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Budrys2000 2021-05-27, 7:58
Nie pierdolcie, opis chujowo przetłumaczony ale można zrozumieć wszystko. Tylko trzeba minimalnie wysilić szare komórki, co faktycznie dla dzisiejszej młodzieży może być nie lada wyzwaniem.
Zgłoś
squach 2021-05-27, 8:03 6
Kurwa może to przetłumaczę, bo jest kurwa do dupy.

"Opis z artykułu Na rynku stacji benzynowej w Yozgat Aysel D. (45) została kopnięta i spoliczkowana przez swojego chłopaka Şevket Türksoy (24). Obrazy wzbudziły również wiele reakcji w mediach społecznościowych. Aysel D. (45) powiedziała, że ​​jest jej przykro, że pracownicy i klienci nie przeszkadzali. Aysel D. „Jak się ma ta ludzkość? Nie mówi, nie interweniuje. Czy nie ma tam ludzi? " powiedziany. Pomimo nalegań policji Aysel D., który nie otrzymał zawiadomienia o napaści i nie skarżył się na Şevket Türksoy, powiedział: „Nie zgadzam się z jego aresztowaniem. Zrobię co w mojej mocy, aby go wydać. Absolutnie nie narzekam ”- powiedział. Odnośnik pod filmem".

Opis artykułu:
Na stacji benzynowej doszło do niecodziennej sytuacji, gdzie zarówno klienci i obsługa nie reagowała na napaść na "bezbronną" 45 latkę, która dawała dupy wszystkim, a dowiedział się o tym jej chłopak - 24-letni mohamed. Wpierdolił jej na oczach wszystkich, a że mamy ubogacenie kulturowe to nikt nie reaguje na kolor skóry.
Zgłoś
A................r 2021-05-27, 10:57
T3RMINATOR napisał/a:

„Jak się ma ta ludzkość? Nie mówi, nie interweniuje. Czy nie ma tam ludzi? "

ale chuj kogokolwiek obchodzą jej problemy, i to że ma zjeba chłopaka ??? nikt nie będzie ryzykować, bo po co ? problemów można sobie narobić tylko albo zdrowie stracić , a nie zapłaci nikt tobie potem , tylko usłyszysz dziękuję które można sobie w dupe wsadzić
Zgłoś
gf21 2021-05-27, 11:03
Zostaw te internety, idź do szkoły , skończ przynajmniej podstawówkę. Tego się nie da czytać taki bełkot
Zgłoś
Kurde26 2021-05-27, 11:39 1
Sama sobie idiota odpowiedziała na pytanie "jak się ma ta ludzkość, nie mów, nie interweniuje. Czy nie ma tam ludzi". Pewnie dziurawcowi chodziło o to że nikt nie zareagował jak ją bił. A potem kretynka dodaje że nie ma do niego pretensji i że zrobi wszystko żeby wyszedł z aresztu. 8 o to właśnie chodzi. Przyjebiesz takiemu typowi a ona potem się na ciebie rzuci albo zezna6w sądzie że to ja pobiłem jej lubego i w ogóle to ja jakiś pojebany jestem. Ja się wtraciłem raz. Dobrze ze Kazik miał wyrok w zawiasach to nie chciał dążyć tematu ale jego Zośka myślała że może jakąś kasę ode mnie wyrwie bo się wtraciłem między nich jak ją okaładał i wypałaciłem mu w cymbał.
Zgłoś
janlew 2021-05-27, 11:46
T3RMINATOR napisał/a:

Czy nie ma tam ludzi?

Są tylko baby i ciapaki
Zgłoś
Marcin360360 2021-05-27, 16:51
Turecie brudasy mimo ze są podobnie do nas i tak zawsze będą brudasami(zwierzeta których nie należy traktować jak ludzi)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów