Wrócili się, jakby zapomnieli po co napadali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wrócili się, jakby zapomnieli po co napadali.
No kurwa nie ma chuja żeby szanować to czarne scierwo. Nóż kurwa rąk do pracy brakuje a ten frajer z pistoletem chodzi i bawi się w napady. Każde czarne scierwo do piachu tak dla zasady.
Jakim trzeba być debilem, żeby ginąć w tak głupi sposób za jednodniowy (nie cały) utarg. Czekam na retardów którzy będą pisać, że "oSwOjesIeMWaLdŻy!1!1!111", ta z gołymi łapami przed typem z gnatem, zasłaniając kasę własnym ciałem w biznesiku który nie miał prawa być kopalnią złota sądząc po widoku. Zajebali debila, debila mi nie szkoda.
Obrobili sklep z chustami na łeb po 0,00000031$ za sztukę. Dziadek sprzedał w tym dniu pięc takowych. Gratulacje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów