18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
DoMESTOS 2022-01-24, 11:42
Carti napisał/a:

i bardzo dobrze, ja bym nie chciał żeby byle cymbał latał z gnatem

Możesz nie chcieć ale w Polsce pozwolenie na broń z możliwością noszenia załadowanej ma coraz więcej ludzi.

Nic nie poradzisz.
Zgłoś
Andrzejas 2022-01-24, 23:17
Carti napisał/a:

i bardzo dobrze, ja bym nie chciał żeby byle cymbał latał z gnatem

A na filmie to kto trzyma broń? Intelektualiści z doktoratami i talentami?
Toż to cymbały! Skoro cymbały mają broń, to ja też chcę, żeby mieć z nimi równe szanse. Bo jak te cymbały przyjdą do mnie, to żadna służba na czas mi nie pomoże.

Quae nocent, docent
Zgłoś
spoon17 2022-01-25, 15:15
op weź to kurwa skasuj , ten materiał nie prezentuje żadnej wartości.
Zgłoś
DanJ93 2022-01-26, 1:01
Wow, wszyscy w maseczkach
Zgłoś
Carti 2022-01-28, 3:44
Andrzejas napisał/a:

A na filmie to kto trzyma broń? Intelektualiści z doktoratami i talentami?
Toż to cymbały! Skoro cymbały mają broń, to ja też chcę, żeby mieć z nimi równe szanse. Bo jak te cymbały przyjdą do mnie, to żadna służba na czas mi nie pomoże.

ale u nas takie debile "jeszcze" z gnatem nie latają
jak zaczną to trzeba będzie się zbroić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów