📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no cóż... trudno zabić kogoś pistoletem na kulki więc spierdolił
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
no cóż... trudno zabić kogoś pistoletem na kulki więc spierdolił
Powiem tak, ludzie, którzy decydują się na napad, w szczególności jakiś sklep lub stację benzynową to na kokosy nastawieni nie są. W kasie jest kilkaset/kilka tysięcy. To są ludzie, którzy nie widzą innego rozwiązania, żeby przeżyć (dzieci, żona).
Biorą gnata, czy to prawdziwy czy nie, pal licho. Facet idzie po kasę. Jak coś pójdzie nie po jego myśli to raczej nie będzie ryzykował. Bo po co. Nie ten to inny sklep.
No chyba, że trafi się na typowego złodzieja skurwiela, no to wtedy peszek. Albo na całą grupę przestępczą.
Ale z mojego punktu widzenia takie napady to robią ludzie zdesperowani i zazwyczaj niezbyt inteligentni. Nie mają planu itd.
Człowiek inteligentny znajdzie sobie pracę...
Pozdro
Pozdro
a jak ktoś jest inteligentny ale leniwy to co z pracą?
Gość się z medalu nie ucieszy, bardziej by mu flaszka pasowała w podzięce
BMWswap, To lepiej znajdź chęci do pracy "gimbusie", bo u mamusi na garnuszku za długo nie pociągniesz.
@WhyMe?
W stanach za napad na sklep dostanie parę lat, za morderstwo dożywocie. Nadal idiota?
W stanach za napad na sklep dostanie parę lat, za morderstwo dożywocie. Nadal idiota?
a ja powiem, że dlatego miał gun na kulki dlatego że za napaść w ostro wychaczył by bezterminowy. dziękuje dobranoc
" Przeaszam, że przestaszyem klyenta.. ekch... ale bya moja koej tera.. ekch.. więc tak.. poproszzzz pouwkę... eckch.. i czypsy..."
Żeby u nas byli tacy ochroniarze ja u nich pijacy.
Mar0 napisał/a:
BMWswap, To lepiej znajdź chęci do pracy "gimbusie", bo u mamusi na garnuszku za długo nie pociągniesz.
myślisz ze pisząc "inteligentny ale leniwy" miałem na myśli siebie? musiałbym mieć coś ze skromnością żeby uważać się za inteligentnego. nie to co ty. ty jesteś taki mądry i błyskotliwy, masz tyle do powiedzenia a co najważniejsze - z sensem. a z tym gimbusem to trochę nie trafiłeś, nie każdy jest taki jak ty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów