18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Napad na taksówkarza
luk95 • 2019-08-16, 22:36
Twarze Sebixa i Karyny nieskalane myśleniem. Podobno już ich mają. Mam nadzieję , że ostro ich za to dojadą.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2019-08-19, 08:38 ]

Zamieszczanie danych osobowych osób trzecich, niepublicznych, w tym również wklejanie linków do ich profilów na portalach społecznościowych będzie karane blokadą konta na miesiąc (W5) albo całkowitą

sadistic.pl/nowy-taryfikator-ostrzezen-vt204171.htm
sadistic.pl/regulamin.htm .
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
rambo007 2019-08-17, 1:32 1
dziadzio będzie miał traumę do końca życia a tylko sobie pracował żeby zarobić na utrzymanie. Oby patoli zajechali w pierdlu.
Zgłoś
Rick83 2019-08-17, 1:38 2
zielak300 napisał/a:

I rozjebał się jebany cwel.

Nie mów tak o swoim drugim tatusiu cioto.
Zgłoś
JiggyPete 2019-08-17, 2:01 2
tej dziuni malo z pizdy nie pocieknie na widok swojego odważnego samca alfa, ale mina jej chyba zrzednie jak uslyszy wyrok za współudział
Zgłoś
zielak300 2019-08-17, 2:06
Tilg_die_Schmach napisał/a:

Oho, pojawił się nasz internetowny wojownik, prawilny przechuj - Zielak300 aka Marik1234

Na psiarnie idzie tylko ostatnia parówa.

Wiadomo, jak ktoś ci przystawia kose, to nie zgrywasz cwaniaka i oddajesz monete. Potem sie obgarniasz, odnajdujesz, i dojezdzasz typa.

Ten taksówkarz to jakaś pizda. Taksówkarze to zreguły zgrana ekipa. U mnie w mieście po takiej akcji to by mu odjebali jazde pierwsza klasa.
Zgłoś
bleblebator1 2019-08-17, 3:20
Królowie internetów
Zgłoś
uFo125 2019-08-17, 6:45
Pimp187 napisał/a:

No,bo Polska to nie jest cywilizowany kraj... proste.

Nie stety przez takich jak ty nie jest cywilizowany
Zgłoś
baku6969 2019-08-17, 7:28 1
Znam tego gościa...
Zgłoś
paolcia2486 2019-08-17, 7:46 2
Belweder napisał/a:

* i nigdzie nie napisałem, że mają nie brać. Mają brać, jeśli mogą to wykorzystać. Mnie to jedynie śmieszy, że robią program aby pomóc ubogim rodzinom a zamienia się to powoli w kabaret.

No właśnie trochę napisałeś wspominając o swojej koleżance.
Jaka jest w tym moja wina, że rząd postanowił zrobić zjebany program? Żadna.
Czy czuję się przez Państwo okradana?
No pewnie.
Czy jestem biedna?
Niekoniecznie.
Ale czy to znaczy, że mam się nie zgłaszać po 500+?
Skoro program i tak jest, to czemu mam się tylko dawać okradać i unieść jakimś debilnym honorem i nie brać 500+?
Przynajmniej tyle moich pieniędzy do mnie wróci, a nie pójdzie do patoli.
Zgłoś
edmund 2019-08-17, 7:52
Pimp187 napisał/a:

No,bo Polska to nie jest cywilizowany kraj... proste.

won, do budy psie
Zgłoś
avalanch 2019-08-17, 8:02 2
francuz5555 napisał/a:

Przestrzeliwanie rąk jak to ma miejsce w Brazylii, nie wydaje się tak głupim pomysłem w przypadku takich "elementów"

Takiemu elementowi to powinno się przestrzelać ręce , ale najpierw kazać mu zasłonić uszy co by go huk wystrzału nie ogłuszył
Zgłoś
Exyou 2019-08-17, 8:07 2
co za cygańskie dziecko i karyna
Zgłoś
zbynekmaslanka 2019-08-17, 8:14
Wyglada jakby dziewczyna namówila sebe "Karyna: Seba nie dałbyś rady skroić taksówkarza.
Seba: JA nie dałbym ?
Karyna: Ciota jestes
Seba: No to ci pokarze

A pozniej heheh hahah w taksowce
Zgłoś
viader80 2019-08-17, 8:45 1
krzxsiek napisał/a:

Nie wystarczyło im 500+ strach pomyśleć jakie gówniaki to spłodzi i co będzie z naszym krajem jak ich gówniaki wyrosną...

nie zawiodłeś mnie 3 komentarz i już płaczek o 500+. W Polsce mamy teraz chorobę umysłową zwaną użalanie sie o 500. nawet jak będzie temat o srającym kocie to znajcie się przygłup co będzie płakał
Zgłoś
Smokw 2019-08-17, 9:24 1
viader80 napisał/a:

nie zawiodłeś mnie 3 komentarz i już płaczek o 500+. W Polsce mamy teraz chorobę umysłową zwaną użalanie sie o 500. nawet jak będzie temat o srającym kocie to znajcie się przygłup co będzie płakał

To jest w w ogóle patologia całego kraju. nie jestem lewakiem, Jednak jakieś szczątkowe pomoce socjalne muszą być. Jednak część Polaków mówi stanowcze "nie". Ciągle wyzywają beneficjentów 500+ od patologi i tym podobnych. Umysłowy i moralny dramat tylko naszego narodu.
Zgłoś
batiolo 2019-08-17, 9:36
Dobra, ale dlaczego ten kierowca, po tym jak już wysiedli, nie odpalił auta i ich nie rozjechał?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem