Powiem wam w tajemnicy, że w 1:12 słychać strzały
to super bo już miałem pytać o chuj tu chodzi?
Największe nominały trzyma się pod tym czarnym wkładem w szufladzie.
Ja rozumiem wyjebać im w łeb jak jeszcze byli w sklepie, wtedy można ściemniać w sądzie ze bałeś się o swoje życie, dlatego ich zajebaleś
A ci co strzelali do uciekających nie pójdą teraz siedzieć? Zagrożenie minęło, sprawcy uciekli nikogo nie krzywdząc, wiec to podpada pod próbę zabójstwa.
Ja rozumiem wyjebać im w łeb jak jeszcze byli w sklepie, wtedy można ściemniać w sądzie ze bałeś się o swoje życie, dlatego ich zajebaleś
Może jeszcze kurwa powinni dostać nagrodę Brunona Kreiskiego za to że nikogo nie rozjebali
Właśnie takie zjeby jak ty ustanawiali prawo o samoobronie w Polsce.
Może jeszcze kurwa powinni dostać nagrodę Brunona Kreiskiego za to że nikogo nie rozjebali
Właśnie takie zjeby jak ty ustanawiali prawo o samoobronie w Polsce.
Kurwa tępaku jeden z drugim, ja tylko mowie jak działa prawo, a nie je ustanawiam. I pierwszy lepszy prokurator tak właśnie by argumentował oskarżenie, mentalny plebsie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów