18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
S................r 2020-02-20, 21:50 55
Gdzie mnie tu kurwa z brudnymi butami lezie? Widzi chyba że podłogę umyłam!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-02-20, 22:09
Pewnie fryzjerka.....

Zgłoś
AdamBrown 2020-02-20, 22:40 19
Przypomniał mi się kawał :
Policja została wezwana do morderstwa, zona zabiła męża bo jej wszedł na umytą podłogę, interwencja dziwnie się przeciąga, kapitan podjechał sprawdzić dlaczego.
zastał Policjantów stojących przy wejściu mieszkania:
- No co tak stoicie?
- czekamy aż podłoga wyschnie

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
EdmundKemper 2020-02-20, 23:55
Hahaha, co za cipa.
Zgłoś
4005900031464 2020-02-21, 0:50
Ciekawie to wygląda, że w sklepie jest cały ubrany na czarno, a przed sklepem tylko od pasa w dół. Czekam na wypowiedź eksperta od podczerwieni (czy co to tam jest w tej zewnętrznej kamerce).
Zgłoś
pjetja 2020-02-21, 0:56
Jak się nazywa chińska wieś w polsce? PINCZYN
Zgłoś
Kriski 2020-02-21, 1:00 1
4005900031464 napisał/a:

Ciekawie to wygląda, że w sklepie jest cały ubrany na czarno, a przed sklepem tylko od pasa w dół. Czekam na wypowiedź eksperta od podczerwieni (czy co to tam jest w tej zewnętrznej kamerce).

Rozwiązanie zagadki znajdziesz w 0:11 i 0:31 sekundzie
Zgłoś
silwerbalk 2020-02-21, 1:01
No gość nie spodziewał się takiego obrotu sprawy z gazówką wyskoczył i tyle bo nie uwierze że typ z gnatem wyskakuje obrabować spożywczaka na wsi z jakiś 1200 zł w kasie...
Zgłoś
łechtaczka 2020-02-21, 1:29 5
to musi być jakaś ustawka, ni chuja
Zgłoś
ruffin-89 2020-02-21, 2:01 3
4005900031464 napisał/a:

Też mi zagadka, kamera ma zamontowany oświetlacz IR a bluza i kominiarka są uszyte z materiałów odbijających tę długość fali i stąd efekt świecenia.
Zgłoś
Adrian92 2020-02-21, 3:09 6
Złodziej złodziejowi nierówny. Są tacy którzy zrobią napad i idą do celu po trupach, a są tacy którzy nie chcą robić nikomu krzywdy i liczą na to, że obędzie się bez walki. Lepiej że spierdolił niż jakby miał ją zastrzelić czy zatłuc rękoma w imię kilkuset złotych.
Każda walka w tego typu akcjach jest na niekorzyść sprawcy, nawet głupia babcia przez przypadek w ferworze walki może mu ściągnąć kominiarkę albo w trakcie walki, ktoś wejdzie do sklepu i jej pomoże. Koleś może uznany przez większość za tchórza a według mnie zrobił bardzo mądrze
Zgłoś
wojtas09999 2020-02-21, 4:25 1
Zgłoś
Hege 2020-02-21, 8:55 5
Adrian92 napisał/a:

Złodziej złodziejowi nierówny. Są tacy którzy zrobią napad i idą do celu po trupach, a są tacy którzy nie chcą robić nikomu krzywdy i liczą na to, że obędzie się bez walki. Lepiej że spierdolił niż jakby miał ją zastrzelić czy zatłuc rękoma w imię kilkuset złotych.
Każda walka w tego typu akcjach jest na niekorzyść sprawcy, nawet głupia babcia przez przypadek w ferworze walki może mu ściągnąć kominiarkę albo w trakcie walki, ktoś wejdzie do sklepu i jej pomoże. Koleś może uznany przez większość za tchórza a według mnie zrobił bardzo mądrze

Zrobił bardzo mądrze?
Co Ty pierdolisz, już od momentu jak zdecydował się na napad i przywłaszczenie cudzego mienia postąpił bardzo kurwa źle.
Dla mnie to leniwy kurwiszon, który wybiera najkrótszą drogę do 'wzbogacenia'. Do tego debil i partacz. Na brazylijską modłę powinien dostać po kulasach.
Zgłoś
Borys 2020-02-21, 9:01 1
Jakby wszedl z nozem to dostalby chajs. Pistolety i w ogole bron jest u nas zbyt egzotyczna jednak.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów