📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak widzę gościa-śmiecia, który wpada do sklepu w gotowości mordować shotgunem za parę dolarów to mi się inny tytuł płyty tego zespołu kojarzy:
Kill 'Em All
Kill 'Em All
PoMaluchu napisał/a:
Za ten pojebany opis to chuja do mordy a nie piwo...
No jak tak bardzo chcesz to otwieraj jape
Tak tak, moja opinia wiele razy tutaj była w różnej formie cytowana pod takimi filmikami
W Polsce sklepikarz by poszedł na 5 lat siedzieć za nieumyślne zabójstwo w obronie koniecznej, urząd skarbowy by wyłapał jakieś nieprawidłowości w prowadzeniu sklepu
Rodzina napastnika by dostała odszkodowanie
W Polsce sklepikarz by poszedł na 5 lat siedzieć za nieumyślne zabójstwo w obronie koniecznej, urząd skarbowy by wyłapał jakieś nieprawidłowości w prowadzeniu sklepu
Rodzina napastnika by dostała odszkodowanie
Ciekawy ile sklepikarz by dostał, jeśli sytuacja miałaby miejsce w Polszy.
w białych rękawiczkach... w polityka chciał grać jebany
a u nas takiego bohatera na 10 lat by w ciupę wsadzili
a u nas takiego bohatera na 10 lat by w ciupę wsadzili
Prawidłowo kurwa. Legalizacja broni dla obywateli to świetna rzecz. Nawet bez niej każdy może ją dostać, ale po co ona normalnemu człowiekowi? Dlatego jest legalna dla wyszstkich w stanach i normalni ludzi mają się czym bronić, przed zjebami, dzięki czemu mniej jest napadów z bronią, a jak są to kończą się tak jak ta tutaj. Amen
Teksas - królestwo broni. I tu jest odpowiedź, dlaczego przestępczość jest tam tak niska
Ja bym za kradzież upierdalał paluchy, no ale jak ktoś wpada z shotgunem, to kula się należy.
A w ogóle:
Dlaczego ludzie w takim Texasie, mogą mieć broń, a my nie?
Dlaczego oni gdy nie złamią przepisów nie mogą być zatrzymywani przez policje, a u nas bezpodstawne kontrole to standard?
Dlaczego oni mogą uczyć dzieci w domu a my nie?
Dlaczego oni mają limit alkoholu 0.8, a mu 0.2?
Dlaczego oni maja VAT=8%, VATżywność=0%, dochodowy=0%, a my mamy VAT=23%, VATżyność=5-7%, dochodowy=18-32%
Dlaczego jak na działce znajdą złoto czy ropę to jest ich, a nas się wysiedla i okrada?
Co my jesteśmy, jacyś kurwa podludzie?
Zawsze myślałem, że Amerykanie są durni.
A w ogóle:
Dlaczego ludzie w takim Texasie, mogą mieć broń, a my nie?
Dlaczego oni gdy nie złamią przepisów nie mogą być zatrzymywani przez policje, a u nas bezpodstawne kontrole to standard?
Dlaczego oni mogą uczyć dzieci w domu a my nie?
Dlaczego oni mają limit alkoholu 0.8, a mu 0.2?
Dlaczego oni maja VAT=8%, VATżywność=0%, dochodowy=0%, a my mamy VAT=23%, VATżyność=5-7%, dochodowy=18-32%
Dlaczego jak na działce znajdą złoto czy ropę to jest ich, a nas się wysiedla i okrada?
Co my jesteśmy, jacyś kurwa podludzie?
Zawsze myślałem, że Amerykanie są durni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów