Sceny niczym z planety małp. Akcja od 0:45.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:37
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
ojejku pieska postrzelili jejuuuu
czasem chciałbym być takim dyrektorem obozu koncentracyjnego , wtedy każdy czarnuch byłby dla mnie ważny
@Belmondos, w naszym kraju ?
Chyba po to by pójść siedzieć za zabicie biednego skrzywdzonego przez los i białych ciemiezycieli biedaka czarnucha...
P.s. To była ironia
Jaras, jak dorwiesz się do stołka załatw mi posadke jakiegoś oficera/strażnika
Chyba po to by pójść siedzieć za zabicie biednego skrzywdzonego przez los i białych ciemiezycieli biedaka czarnucha...
P.s. To była ironia
Jaras, jak dorwiesz się do stołka załatw mi posadke jakiegoś oficera/strażnika
Mam dziwne wrażenie że na tym portalu większość użytkowników to miłośnicy zwierząt
Współczuje wam jeżeli was nie rusza śmierć człowieka a zwierzęcia.
Współczuje wam jeżeli was nie rusza śmierć człowieka a zwierzęcia.
Mnie śmierć człowieka nie rusza
człowiek to najgorsze bydle jakie chodzi po tej ziemi
a piesek jest fajny
człowiek to najgorsze bydle jakie chodzi po tej ziemi
a piesek jest fajny
Wiesz, to że sam jesteś najgorsze bydle jakie chodzi po ziemi, to nie znaczy każdy taki musi być, bo wiesz "nie mierz wszystkich swoją miarą"
"skurwysynu ostrzegaj o psach nastepnym razem zjebales mi caly poranek " - Za to powinien być ban
"skurwysynu ostrzegaj o psach nastepnym razem zjebales mi caly poranek " - Za to powinien być ban
Czy mi się wydaje czy to druga akcja w tym samym miejscu ? jakiś czas temu był filmik - chyba to samo miejsce bo kojarzę bramę gdzie ten grubas przepędził paru czarnuchów jak zaczął do nich strzelać.
Co oni chcieli tram ojebać? Bo jak wleźli do dyżurki to mieli kurwa miny rabusiów bananów. Myśleli o żółtych owocach, a tam zamiast banana biuro, stare kompy, akta i ogólny biurowy rozpierdol. Siano tez się nie walało wszędzie...
Czym im ten pies zawinił...
Jebane zwierzęta!!!
Jebane zwierzęta!!!
JA pitole, 2:13 ten grubas jest w ciąży. Widać jak dziecko kopie, ale zeżarł coś żywego w całości
Xevrrer, przejrzałem twoje (tak, twoje z "małej litery") posty i 14 z 15 to przypierydalanie się do innych użytkowników. Masz jakieś problemy?
Jestem niski i mam głowę blisko dupy, a to do czegoś zobowiązuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów