Policja aresztowała trzech mężczyzn w ciągu 30 minut od zdarzenia. Jednym był jej mąż, podejrzani rozbili swój samochód podczas pościgu policji. Kobieta jest leczona w szpitalu, ma poważne obrażenia głowy i kończyn. Wydarzyło się to w Malezji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie zgasiła światła w lodówce
*sypki drift po blacie*
up tez na poczatku myslalem ze to jakas pała ale to jednak tepa maczeta ;p
Ja pierdole, jaka padaka.. Machają tymi tępymi maczetami, dziecko przygniecione dupskiem...
33. sekunda mistrz świata. Założył kominiarkę na mordę, tylko po to by ją podnieść do góry i odsłonić mordę. Małpa jest mądrzejsza od tego brudasa.
maciuch2 napisał/a:
Policja aresztowała trzech mężczyzn w ciągu 30 minut od zdarzenia.
samców, kurwa, tam nie ma ludzi ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów