Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PS. Jebie mnie wasze zdanie. Połowa jest fałszywa i mądre w necie jebac fałszywe kurwy.
Tam trzeba stosować taktykę a'la surykatki - wystawić obserwatora.
Jeden z Ak-47 stoi i obserwuje otoczenie czy nie zbliża się zagrożenie.
Zatrzymuje się motocykl z dwoma cwelami i gościu od razu napierdala z kałacha.
Jebane ścierwo
Heh, pierwsze słowa o których pomyślałem...
A typ do przerobienia na nawóz.
W takich przypadkach, każdy porządny obywatel powinien mieć prawo posiadania broni i możliwość odjebania takiego skurwysyństwa.
Wraz z refundacją naboi i czyszczenia broni.
W takich przypadkach, każdy porządny obywatel powinien mieć prawo posiadania broni i możliwość odjebania takiego skurwysyństwa.
Aaaaa to pewnie przy składaniu wniosku wystarczy napisać "jestem porządnym obywatelem". Większej bzdury nie słyszałem kurwa.
nie jeden sadol pierdolony przed komputerem. Tak kurwa pizdy jebane, widzicie kobieta się obronila a wy kurwa byście pewnie uciekli bohaterowie za komputera.
PS. Jebie mnie wasze zdanie. Połowa
Aaaaa to pewnie przy składaniu wniosku wystarczy napisać "jestem porządnym obywatelem". Większej bzdury nie słyszałem kurwa.
Ten okaz chyba należy do grupy intelektualistów czerpiących całą wiedzę życiową z demotywatoy.pl i tamtych komentarzy.
Jak by mu się czapa zadymiła jak dowiedział by się że w Polsce można kupić 6 strzałowy rewolwer i chodzić z naładowanym po ulicach...
(poza zebraniami , muzeami , szkołami , środkiem masowego transportu ect) i to za około 2000 zł
Ten okaz chyba należy do grupy intelektualistów czerpiących całą wiedzę życiową z demotywatoy.pl i tamtych komentarzy.
Jak by mu się czapa zadymiła jak dowiedział by się że w Polsce można kupić 6 strzałowy rewolwer i chodzić z naładowanym po ulicach...
(poza zebraniami , muzeami , szkołami , środkiem masowego transportu ect) i to za około 2000 zł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów