📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej policjant, do tego na znieczuleniu. C🤬j w dupę rabusiom.
Budrys2000 napisał/a:
Jest lekki niedosyt, że ich nie odj🤬 tą pukawką
Bo to dżentelmen nie chciał traumy kobitkom

Gienek86 napisał/a:
dżentelmen nie chciał traumy kobitką fundować a teraz jak bedzie w okolicy zawsze por🤬a
nie dość, że por🤬a, to jeszcze mu zęby dożywotnio za darmo będzie robiła.
Wyobraźcie sobie podobną sytuację tylko w Polsce... Boże miej ten kraj w opiece .
John-Flopp napisał/a:
Wyobraźcie sobie podobną sytuację tylko w Polsce... Boże miej ten kraj w opiece .
W Polsce byłby zarzut rasizmu i przekroczenia obrony koniecznej - oni mieli noże a policjant Glocka

Pacjent chyba złodziej bo jak przytulnie od razu się kładl z rączkami do tyłu, pewnie myślał że przyszli po niego. Ale akcja fajna.
Karboksylator napisał/a:
nie dość, że por🤬a, to jeszcze mu zęby dożywotnio za darmo będzie robiła.
Przekonałeś mnie tymi zębami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie