Złodzieje chyba byli nieco zdziwieni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym zdziwieni?
Pod koniec dostała kose miedzy oczy
Sadolnamaksa napisał/a:
Czym zdziwieni?
Też sie własnie zastanawiam. Czekałem, aż napadnięta zajebie jakiś cios w stylu wibrującej pięści Brucea Lee albo wulyjmie uzi zza pazuchy a tu chuj.
Zdziwiona to pewnie była napadnięta, że po jej torebkę z motocykla zsiadła baba. Ten na motocyklu więcej nie weżmie zmywarki na dziesionę
A mi się wydaje ze ta napadnięta też jakąś kosę wyciągnęła, mniejszą niż napastniczka ale jednak
A za kadrem w pizdu debili w samochodach tylko się przyglądało. Samochód to tylko narzędzie, w takich przypadkach może posłużyć za broń.
Rzygać mi się chce jak widzę te kraje trzeciego świata i tych komunistów na motocyklach.
Myśle, ze napadnięta nie wyszła z tego żywa. Bo kosą też dostała.
Głupia cipa gotowa oddać życie za telefon... ja tam nie jestem zdziwiony, bo nie ona pierwsza.
Jestem bardzo zdziwiony, że kretyn taki tytuł wstawił...
janlew napisał/a:
Głupia cipa gotowa oddać życie za telefon... ja tam nie jestem zdziwiony, bo nie ona pierwsza.
no bo to nie tak, że ktoś chce odzyskać swoją prywatną rzecz xD ale no tak telefon to wiadomo zło całego swiata i zguba młodych
tikaven napisał/a:
no bo to nie tak, że ktoś chce odzyskać swoją prywatną rzecz xD ale no tak telefon to wiadomo zło całego swiata i zguba młodych
Ryzykować życie dla telefonu? W tamtej spaczonej krainie złodzieje się nie pierdolą. Naraziła własne życie i miała dużo szczęścia, że żyje o ile jeszcze żyje, bo oberwała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów