📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
poligon a co ty zmeczyles sie ze tak lezysz na chodniku?
To by byla idealna kara dla poligona. Rozebrac go, zakuc w dyby i wpuscic do klatki zgraję wyposzczonych zdziczalych kundli
Heheh. Nie koszmar tylko "z życia wzięte". Udokumentowany powód jego wszystkich frustracji
Poligon o ile wiem dostał bana, ale to jeden z tych ludzi którzy rozumieją że zwierze to tylko zwierzę. I jeżeli wchodzi w szkode dla człowieka to trzeba je wyeliminować, lubiłem jego komentarze i czytać wasz ból dupy pod nimi. A co do filmiku skoro tak wam się to podoba to sami wypnijcie dupsko dla tego zwierza xd
Jak człowiek wyrucha zwierze to zoofilia, a jak zwierzę wyrucha człowieka to jak to nazwać? hmmm
Filmik staje się śmieszny kiedy czyta się załączony komentarz hehe
Na kwejku z niego mają bekę, a tutaj robił powoli karierę.
Mimo wszystko, tęsknię z bongmanem, materiałami i opisami fantastico...
Mimo wszystko, tęsknię z bongmanem, materiałami i opisami fantastico...
"po pijaku... czyli pierwszy raz"
Końcówka rządzi
Widać gołym okiem, że poligon krzyczy "nie", a tak naprawdę myśli "tak"
Pies Angela
KvrwaMac napisał/a:
Poligon o ile wiem dostał bana, ale to jeden z tych ludzi którzy rozumieją że zwierze to tylko zwierzę. I jeżeli wchodzi w szkode dla człowieka to trzeba je wyeliminować, lubiłem jego komentarze i czytać wasz ból dupy pod nimi. A co do filmiku skoro tak wam się to podoba to sami wypnijcie dupsko dla tego zwierza xd
Czas przejąć pałeczkę naczelnego błazna tej strony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów